Hvordan vet jeg om det er overgangsalder

Overgangsalderen er den generelle begrep som refererer til permanent slutten av en kvinnes menstruasjonssyklus. Den medisinske definisjonen presiserer at overgangsalderen ikke starter offisielt før 12 måneder etter en siste menstruasjon. I de tidlige stadier av overgangsalderen, begynner en kvinne å slutte å produsere så mye østrogen og progesteron som før. Dette kan føre til en rekke endringer i en kvinnes kropp. Identifisere disse endringene hjelper deg å forstå hvordan kroppen din er i endring. Hold orden på Din Perioder
p Som en kvinne går inn i hennes 40-årene, begynner hun å legge merke til at hennes periode blir mer uberegnelig. Det kan stoppe for en stund og deretter begynne på et uventet tidspunkt. Gjennomsnittsalderen for menopause er 51, men det kan starte så tidlig som 40 og så sent som 55 år. Det er viktig å merke seg at en savnet perioden kan være symptomatisk for en rekke ting, og betyr ikke nødvendigvis at du er i overgangsalderen. Hvis du er over 40 og merker at menstruasjonen blir mer og mer sjeldent eller uregelmessig, holde oversikt. Dette bekrefter hvor mye tid som har gått og gir deg konkrete detaljer å diskutere med legen din.
Fysiske symptomer

Hver kvinne opplever menopause annerledes. Men en rekke vanlige fysiske symptomer tendens til å gjenta seg. Hetetokter, når kroppen plutselig føles varmere enn vanlig, er en av de vanligste symptomene. Noen kvinner opplever plutselige hjertebank. Vaginal endringer som økt tørrhet kan også forekomme. Disse symptomene kan være sterk og forstyrre din daglige rutine, eller de kan passere nesten ubemerket. Som med menstruasjonssyklusen, er det en god idé å holde styr på slike symptomer.
Ikke-fysiske symptomer

Ikke alle endringene kvinner går gjennom i løpet av menopause er fysiske et antall ikke-fysiske endringer forekommer også. Generell angst kan være et problem for noen kvinner, kan så plutselige humørsvingninger eller skift. Andre tidlige tegn på overgangsalder kan forveksles med symptomer på aldring, for eksempel hukommelsestap. Noen kvinner opplever en nedgang i sexlysten. Søvnproblemer og tretthet er også ganske vanlig. Husk å notere disse symptomene når de oppstår.
Gå til en lege

Selv om kroppen din går gjennom endringen, kan en lege ofte hjelpe deg med å identifisere overgangsalder entydig. Del de fysiske endringene du har vært inne med legen din. Selv om overgangsalder er på ingen måte en sykdom, kan din lege sannsynligvis foreskrive medisiner som kan lette noen av symptomene, eller foreslå livsstilsendringer som hjelper deg å gjøre overgangen til det nye livet.

helse

· Homeopatiske Cures for Vorter 
· Hvordan identifisere Mat Forurensning 
· Øyeleger Eye Care Spesialister 
· Om Cat Allergi 
· Blood Vessel Ischemic Disease 
· Om Wheat Allergi 
· Hvordan identifisere tegn på Parkinsons sykdom 
· Alvorlige leddsmerter Årsaker 
· Egenskapene til Fruktose 
· Matforgiftning Behandling