Hvordan sjekke en venn Into Rehab

Avhengighet er alvorlig, og en skremmende ting å se på når det involverer en venn av deg. Enten alkohol eller narkotika er den skyldige, må din venn hjelpe så snart du oppdager et problem. Opprettholde vennskap gjennom denne vanskelige prosessen som du nå ut til å hjelpe noen som krever rehabilitering. Instruksjoner
en

La dem falle. Unngå kontinuerlig redde din venn og hindre dem fra lidelse konsekvensene av sin avhengighet.
2

Diskuter dine bekymringer med vennen kort tid etter et stoff eller alkohol hendelsen har oppstått. Sørg for at du er både edru, våken og i stand til å snakke på en klar sinnstilstand, og at du er i stand til å snakke i privat.
3

Fortell din venn hvor bekymret du er, og at du tror det er tid for å få hjelp. Gi konkrete eksempler på hendelser og hendelser som støtter din mening.
4

Prøv å få din venn til å innrømme at det er et problem, og at de trenger hjelp. De vil være mer behagelig for behandling hvis de selv er opptatt av.
5

Vær der. Forskning på forhånd for å gi behandlingstilbud når de er nødvendige, og fortsette å være der som en venn som er rundt for å hjelpe dem gjennom en tøff tid, selv om bare å lytte.
6

Få støtte fra andre venner og familie om nødvendig. Det er styrke i antall når du arbeider med denne typen følelsesmessig utfordrende situasjon.
7

State umiddelbare konsekvenser for forholdet hvis de ikke søker hjelp. Dette kan være vanskelig, så du må være følelsesmessig klar og forpliktet til dine ord. Eksempler på dette kan unngå dem når alkohol er involvert, og nekter å gå ut til barer med dem eller slutt på forholdet helt.

helse

· Hvordan gi Emergency First Aid for anafylaksi 
· Narkotika i vann fra springen? Nylige funn er sjokkerende. 
· Kur for kreft i spiserøret 
· Er din jobb å gjøre deg feit? 
· Soil Pollution Prevention 
· Hvordan å optimalisere Donor Selection i en Cord Blood Bank 
· Hvordan å lindre hodepine 
· Hva Effects Har Ecstacy på kroppen din? 
· Om herniated plater 
· Hjem rettsmidler for mindre brannskader