Hvordan Sammenlign Prescription Drug Planer

Velge den beste reseptbelagte stoffet plan kan føles som du navigerer deg gjennom en gal labyrint. Premie, egenandeler, maksimal effekt, generiske medisiner, foretrukne merkenavn medisiner og ikke-foretrukne merkenavn medisiner er begreper som kan være komplisert og forvirrende når man sammenligner reseptbelagte stoffet planer. Men med litt forskning og tålmodighet, kan nesten hvem som helst forstå reseptbelagte stoffet planer og trygt sammenligne planer. Instruksjoner
Hvordan Sammenlign Prescription Drug Planer
en

sammenligne premiene i de reseptbelagte stoffet planer. Premien er mengden av penger som du bruker for reseptbelagte stoffet plan.
2

Sammenlign egenandeler på planene. En egenandel er mengden av penger som du må betale før det reseptbelagte stoffet plan vil begynne å lage et bidrag til kostnadene ved medisinering. Vanligvis tilsvarer en lavere egenandel til en høyere premie, men dette er ikke alltid tilfelle.
3

Sammenlign maksimalt stønadsbeløp for reseptbelagte stoffet planer. Maksimal nytte beløp er det totale beløpet som planen vil betale mot dine medisiner. Vanligvis er maksimal nytte beløp for en ett-års periode, vanligvis fra januar til desember. Men noen reseptbelagte stoffet planer har en levetid maksimalt utbytte. Dette er viktige punkter å sammenligne.
4

Sammenlign co-betalinger for generiske medisiner. En co-betaling er den delen av kostnaden av medisiner som du må betale. Generiske medisiner er vanligvis den minst kostbare form for medisiner.
5

Sammenlign co-betalinger for foretrukne merkenavn medisiner. En foretrukket merkenavn medisiner er vanligvis et merkenavn medisiner som er rimeligere enn mange av sine alternativer.
6

Sammenlign egenandeler for ikke-foretrukne merkenavn medisiner. En ikke-foretrukket merkenavn medisiner er vanligvis et merkenavn medisiner som er en av de dyreste i sin klasse av narkotika. Pasienter som tar ikke-foretrukne merkenavn medisiner vanligvis ta disse medikamentene fordi de og deres leger har besluttet at dette er den beste medisinen for deres tilstand, til tross for prisen.
7

Bestem hvilken plan gir størst nytte for de medisiner som du nå tar. Også ta hensyn til din nåværende helsemessige forhold og hvilke medisiner som du kan være foreskrevet i fremtiden. Bestemme den beste reseptbelagte stoffet plan for din situasjon vil kreve at du tar hensyn til din nåværende helsemessige forhold, medisiner og spesifikk fra hver av de tilgjengelige planer om å utføre noen kost-nytte-analyse.


helse

· HGH og kolesterol A Great Cure! 
· Ti år tynnere Diet
· Hva er Fordøyelse? 
· Styr dine Nasal Allergi Denne sommeren 
· Hvordan få en mage virus 
· Vekttap Camps er mer økonomisk enn du tror 
· Care Package etter operasjonen hva som skal inkluderes 
· Gul Fly Insekt Bite Identification 
· Hva er vitaminer Kvinner bør inkludere i en daglig diett? 
· MS Med Interferon Behandling