Hvordan bli en geriatrisk Konsulent

Hvis du liker å jobbe med eldre og er motivert for å beskytte rettighetene til den aldrende, kan geriatrisk konsulentarbeid være et godt yrkesvalg. Geriatriske konsulenter, også kjent som eldreomsorgen ledere, er profesjonelle helse-og omsorgsminister eksperter som kan hjelpe familier omsorg for sine eldre slektninger ved å tilby veiledning og løsninger på de medisinske og livet problemstillinger overfor pensjonister. Geriatriske konsulenter er ofte utdannet innen sosialt arbeid, psykologi, jus, sykepleie, og medisin. Her er en generell veiledning om å starte en karriere i geriatrisk rådgivning. Du trenger
Avansert grad i et helse-eller menneskelige tjenester feltet
Kunnskap om aldring og eldre omsorg problemer
Et ønske om å argumentere for rettighetene til de eldre
Erfaring med å jobbe med eldre, fortrinnsvis i et menneskets tjeneste eller helsevesenet posisjon
Vis flere Instruksjoner
Hvordan bli en geriatrisk Konsulent
en

Skaff en avansert grad i helse-eller menneskelige tjenester feltet. Geriatriske konsulenter kommer fra mange fagfelt. Mange sykepleiere, leger, sosialarbeidere, psykologer og advokater som er spesialister i aldring og eldreomsorg blir geriatriske konsulenter.
2

lære alt mulig om aldring, eldre omsorg, og saker som berører de eldre. Bli en ekspert på eldres rettigheter. Du må være kjent med de beste medisinske alternativer for eldre og hvordan at omsorg bør lettes. Du vil også finne ut om du har en sann lidenskap for å argumentere for eldre.
3

Arbeid med pensjonister i en menneskelig tjenester eller helsevesenet innstillingen. Praktisk erfaring i en gerontologi feltet vil tillate deg å utvikle en kompetanse om hvordan man best tjener de eldre. Du vil forstå hva anbefalingene beste betjene dine kunder og deres familier basert på arbeid opplevelser.
4

Bli sertifisert i geriatrisk feltet. The National Association of Professional eldreomsorgen ledere krever at alle medlemmer skal sertifiseres. Sertifisering er ikke nødvendig å være en geriatrisk konsulent, men det kan bidra til å øke din kompetanse og kunnskap om feltet. Sertifiseringer tilgjengelig inkluderer sertifisert saksbehandler og sertifisert avansert sosialarbeider i saksbehandling.
5

Bli en geriatrisk rådgivning praksis i en stab posisjon til å gå inn i feltet. Du kan lære fra andre geriatriske konsulenter og motta veiledning om hvordan du arbeider med eldre klienter og deres familier. Når du får mer erfaring, kan du selv vurdere å åpne opp din egen praksis i fremtiden.

helse

· En Sedasjon tannlege i Washington DC kan avlaste Dental Anxiety 
· Pusteteknikk for Angst 
· Årsakene til tinnitus og dens behandling 
· Hva er hyaluronsyre hud produkter? 
· Årsaker til nakke-og ryggsmerter 
· Symptomer Of A Hiatial Brokk 
· Terapeutiske øvelser for nakke smerter 
· Hvordan gjenkjenne tegn på anoreksi i Boys 
· Hvordan være en sunnere Person 
· Slik utfører Rehab i Kiropraktikk Office