Fordeler med Assisted Living for eldre

Omsorgsboliger er for folk som trenger hjelp med daglige aktiviteter, men ønsker å leve et selvstendig liv uten å flytte inn i et sykehjem, som er mer for folk som trenger rundt-the-clock omsorg. Omsorgsboliger gi den enkelte tjeneste planer for hver person slik at alle får den hjelpen de trenger for å leve på egenhånd med litt hjelp. Independence

Pensjonister som bor i omsorgsboliger har sin egen uavhengighet til å komme og gå som de vil. Det er det samme som å leve i sitt eget hjem, men det er assistenter for å hjelpe med de behov som eldre kan ha. Pensjonister kan forlate å shoppe, spise ute, besøke venner og familie, reise eller gå ut en tur.
Sosialt samvær

omsorgsboliger har commons områder der alle kan komme sammen og spille kort, andre spill eller bare slappe av og snakke. Disse typer anlegg har også et spiseområde for måltider hvis de eldre foretrekker å spise med venner. Familiemedlemmer kan komme til assistert anlegget og bruke commons områder med familiemedlemmer som bor der også.

Housekeeping

Mange seniorer ikke kan tendens til daglig rengjøring av å holde et hjem. I en Sykehjem anlegget, det er assistenter som kommer til leiligheten for senior og utføre rengjøring oppgaver som ikke lenger er en enkel ork for de som er eldre. Pliktene kan omfatte støvsuging, hånd støvtørking, gjør retter og vaskerom.
Daglig Personlige Aktiviteter

Noen eldre trenger hjelp med daglige aktiviteter som bading, stell og dressing . Noen ganger kan en person er funksjonshemmet eller svak og kan ikke utføre disse aktivitetene uten hjelp. I stedet for at noen kommer til hjem utenfor anlegget, vil en assistent kommer til leiligheten på anlegget og hjelpe til med å pusse tenner, gre håret eller gi hjelp til de som trenger hjelp til å komme inn og ut av badet. Assistenter kan bidra til å forberede måltider hvis personen foretrekker å spise i sin leilighet i stedet for felles spisesal.
Health Care

Noen seniorer erfaring minne tapt eller trenger daglig medisinsk behandlinger. Omsorgsboliger har vakthavende sykepleiere som kan dispensere medisiner og hjelpe med mange medisinske behandlinger er anbefalt av lege. Den senior har fortsatt uavhengighet, men de vil ha medisinsk behandling som de trenger uten å måtte ha noen komme til hjem fra en annen organisasjon.

helse

· Gjær infeksjoner og Kolon Rensing 
· Carol Vorderman er Detox Diet 
· Quit Smoking og forbedre din livskvalitet 
· Hvordan unngå Hep C 
· Botemidler for Infant Thrush 
· Kvinne Spruting - Årsaker til Female Squirting å sprute en klar væske 
· Yoga Diet Making You Feel Better 
· Hvordan kan jeg forhindre spredning av sykdom i en lav befolkningstetthet? 
· Metoder for å kurere Kantet Cheilitis Tilstand 
· Måter å slutte Chewing Tobacco