Sykepleierskolen klinisk vurdering Verktøy

Under sykepleier skolen, er elevene grundig utdannet generelt triage og vurdering. De blir introdusert til forskjellige tester og verktøy for å score og vurdere trivsel og plager av sine pasienter. Noen verktøy fokusere på en bestemt sykdom, mens andre kan bidra i å oppdage eldre pasienter 'levende evne, eller den mentale tilstanden til en pasient. Testene som vanligvis brukes i generelle helse inkluderer indeksen scoring og spørreskjemaverktøy. Den Katz Index of Independence i dagligdagse gjøremål
p Som pasienter alder, avtar deres funksjonelle status ofte. Denne mangelen på daglig fungering kan føre til en økning i risiko for andre helseproblemer. Den Katz Index of Independence i dagliglivets aktiviteter (Katz ADL) måler evnen til en pasient for å fullføre daglige aktiviteter som kreves for sunn overlevelse. Disse funksjonene inkluderer bading, dressing, toalettbesøk, overføring til stoler eller seng, Inkontinens og fôring. Poengsystemet er basert på en skala fra én til seks, med seks equaling fullt funksjonsevne.
Barthel Index

Barthel Index er et verktøy for å måle avkastningen av funksjonsevne gjennom fysioterapi. Selv nyttig i de fleste tilfeller er den Barthel Index ikke brukt i hjerneslagrehabilitering. De Barthel Index score 10 variabler inkludert fekal inkontinens, urininkontinens, stell, toalettbesøk, fôring, overføring til en stol eller seng, turgåing, dressing, trapper og bading.
Bilder The Clifton Assessment Prosedyrer for eldre

Clifton Assessment Procedures for eldre (CAPE) scorer funksjonell svekkelse av mentale og atferdsmessige forhold. CAPE består av to tester, Cognitive Assessment Scale (CAS) og Behavioral Rating Scale (BRS), som er nyttige i å vurdere psykiatriske eldre pasienter. Tester som inngår i CAPE er informasjon, orientering, mental evne, psykomotorisk ytelse, fysisk funksjonshemming, kommunikasjonsvansker og sosiale forstyrrelser tester.
General Health Questionnaire

Brukes i kliniske, sysselsetting og psykiatriske felt, er General Health Questionnaire (GHQ) en vurdering som består av spørsmål for å avgjøre den samlede psykiske velvære av en pasient. Den GHQ er en screening brukes for å bestemme risiko for å utvikle psykiske lidelser og psykiske problemer, samt aktuelle statene helse. Den kommer i versjoner med 12, 28, 30 eller 60 elementer, med 28 elementer (GHQ28) er mest vanlig.

helse

· HEMI Cranial Periodisk Pain 
· Om Blodsirkulasjonen 
· Hvordan få Disability for ADHD 
· Hvordan bli kvitt roser i kinnene Uten Makeup
· Den beste måten å miste fett Midje 
· Herbal HGH Ekstremt trygt! 
· Om Tinn Poison 
· Børsting Teknikker Fra ADA 
· Hva er behandlingen for Stage IV brystkreft? 
· Hva er bivirkningene av Ativan & Seroquel?