Forutsetninger for å bli en sykepleier utøveren

Å bli en sykepleier utøveren krever mye studie og hardt arbeid. Det er imidlertid en stor karriere valg hvis du er interessert i det medisinske feltet og vil ha en godt betalt og utfordrende jobb. En sykepleier utøveren, eller NP, kan gi mange av de tjenester som en lege gir. Visse forutsetninger må oppgi en NP treningsprogram. Identifikasjon

En sykepleier utøveren kombinerer tradisjonell pasientbehandling med eduction på velvære og helsefremmende arbeid. En NP ser på din livsstil vaner og behov for å fremme generell velvære.
Prior Utdanning

Du må ha en grad i sykepleie på masternivå for å angi en sykepleier-utøveren treningsprogram. Den vanligste graden er en Master of Science i sykepleie.
Licensing

Du må være lisensiert til å praktisere som sykepleier før du kan legge inn en NP trening program. Lisensiering varierer fra stat til stat, men krever vanligvis bestått en skriftlig eksamen.
Arbeidserfaring

Mange sykepleier-utøveren treningsprogrammer krever at du jobber som sykepleier for en tidsperiode før de går inn i programmet. De fleste skoler krever to til tre år med on-the-job sykepleie erfaring.
Andre valg

Noen skoler kan tillate personer med en bachelor-grad i alle felt for å angi et treningsprogram. Dette ville innebære å få en andre grad i sykepleie før du ville inn i sykepleier-utøveren program.

helse

· Urter forårsaker en Metal Taste
· Forbedre Velvære Med hjem luftrensere 
· Lege pasient forholdet Med EPJ 
· Gå for naturlig sovepiller og være trygg 
· Hvordan avgjøre om eller ikke å få Botox 
· Hvordan lage et vekttap drink fra Apple Cider Eddik 
· Hva er den gjennomsnittlige kostnaden for ACL kirurgi? 
· De beste måtene å filtrere vann Naturligvis 
· Nedre ryggsmerter i Bed 
· Hvordan forstå helseforsikring dekning