Ulempene ved en HMO

I nesten 50 år har helse vedlikehold organisasjoner (HMOs) blitt omtalt som den billigste måten å levere helsetjenester til vår voksende befolkning. Med en HMO, folk ser leger som har inngått med HMO. Den store fordelen med en HMO er at de forsikrede vanligvis betale betydelig mindre for deres medisinsk behandling. Men HMOs har flere ulemper. Å se en spesialist

I en HMO, har du en primær omsorg lege (PCP) som håndterer det meste av medisinsk behandling. Men hvis du trenger å se en spesialist, trenger du en henvisning fra din PCP og vanligvis godkjenning av HMO. Det er ingen garanti for at HMO vil godkjenne henvisning, og det kan være en langvarig prosess, selv om du er godkjent. Vanligvis, hvis du ønsker å se en spesialist utenfor HMO nettverket, må du betale vesentlig mer.
Endre PCP
p Hvis du har et problem med PCP din , kan det være vanskelig å gjøre en endring i en HMO. Mange HMOs begrense hvor ofte du kan flytte til en ny PCP.
Portability
p Hvis du blir syk mens du er ute av byen og det er ingen leger eller sykehus det som er en del av HMO nettverk, kan du ikke være dekket av HMO din. Pass på at du forstår hvordan dekningen fungerer når du er borte fra hjemmet, spesielt hvis du reiser regelmessig.
Kvoter

Leger som melder i en HMO er tildelt et nummer av pasientene, og kan være nødvendig å se et visst antall hver dag. Dette kan bety at legen er å se flere pasienter enn hun ønsker å se, noe som kan føre til henne å ha mindre tid for deg.
Forhåndsgodkjennelse av tester
p Hvis enten din PCP eller en spesialist anbefaler testing, har du sannsynligvis vil trenge godkjenning fra HMO din, akkurat som du ville gjort fra mange andre planer. Denne prosessen kan føre til forsinkelser i behandlingen av din sykdom.
Godkjenningsprosess

Når du ber om godkjenning fra HMO din for en prosedyre, at godkjenning trolig vil bli veiledet bare av vilkårene i din HMO kontrakt, som kan være svært smal. For eksempel, hvis legen foreslår at du går til sykehusets akuttmottak, kan du bli slått ned på dekning på grunn av din HMO streng tolkning av begrepet "krise".

helse

· Natural Foods Best for kreftpasienter 
· Foods som styrer Diabetes 
· Hvordan behandle vannkopper Med Havregryn 
· New York Mesothelioma Insidens 
· Detox Tea Fordeler 
· Er Teeth Whitening Gel trygt? 
· Gjør Kombucha kapsler arbeid? 
· Hvordan å balansere dine matvalg Over tid 
· Alzheimers Behandling 
· Årsaker til Kjemisk Depresjon