Om barn uten helseforsikring

Barn uten helseforsikring vanligvis kommer fra familier med lav inntekt som ikke har råd helseforsikring dekning. Lavinntektsfamilier ofte ikke kan få rimelig helseforsikring som er gitt av en arbeidsgiver. Som et resultat er det millioner av barn som går uten helsetjenester dekning som de trenger. Det er mange statlige programmer tilgjengelig for å skaffe helsetjenester dekning for uforsikrede barn. Usikrede priser

data fra Forener States Census Bureau viser at, etter to år med økning, antall forsikrede barn ble redusert fra 8,7 millioner i 2006-8100000 i 2007, en nedgang på 11 prosent. Antallet barn bør reduseres enda mer nå som Barnas Health Insurance Program (CHIP) ble reauthorized i februar 2009. Som et resultat, bør opptil 4 millioner flere uforsikrede barn kunne motta helsetjenester dekning.
Chidren Health Insurance Program

Barnas Health Insurance Program (CHIP) er en del av Medicaid-programmet som er statsstøttet. Familier med uforsikrede barn som ikke kvalifiserer for Medicaid kan kvalifisere for CHIP program. CHIP gir helseforsikring for barn under 19 år for familier som ikke kvalifiserer for Medicaid og i dag ikke har helseforsikring dekning. Familier som kvalifiserer vanligvis ikke belastes for dekning.

Medicaid

Familier med barn som er uforsikret kan søke om dekning under deres statens versjon av Medicaid-programmet . Medicaid er et helseprogram som er finansiert av den føderale regjeringen, men administreres av hver stat. Kvalifikasjonskrav bestemmes av hver stat og er basert på en familiens inntektsnivå. Samme familiene kan bli pålagt å betale en liten egenandel for helsetjenester avhengig av tilstanden.
Program Påmelding

Data fra mars 2007 Current Befolkning Survey indikerer at det var i overkant av 6 millioner uforsikrede barn som var kvalifisert for Medicaid eller CHIP, men ble ikke registrert i begge programmene. Grunner til dette kan ikke vite hvordan du registrerer og ikke forstå registreringsprosessen. Andre årsaker kan inkludere ikke ønsker å være på en "velferd" program, en persons eller families innvandring stater og ikke stole programmer som kjøres av regjeringen eller det medisinske systemet.
Retention

Familier som er i dag tatt i en statlig støttet helseprogram som Medicaid og CHIP ikke automatisk beholde sin påmelding år etter år. Innmelding i disse programmene må fornyes eller barn vil bli forsikret. Unnlatelse av familier til å beholde sin påmelding status er en av de største grunnene til at noen barn blir stående uten helseforsikring dekning. Statlige programmer som gir "in-rekkevidde" og "oppsøkende" innsats kan øke program innmelding og oppbevaring.

helse

· 8 Minute Abs Til ny i jobben Du 
· Hvor lenge har Sigaretter vært Around 
· Informasjon om Detox Patches 
· Hvordan Følg 1500 Calorie Diabetic Diet 
· Diskuter Med Chiropractic Raleigh Centers for effektiv smertebehandling 
· Hvordan Diet Carb brukes som drivstoff for kroppen 
· Lifestyle Lift Farer 
· Hva skjer når Cobra dekning utløper ? 
· Hvordan Substitute Høy Sugar Mat med sunn mat 
· Retningslinjer og prosedyrer i sykehjem