Hvordan velge en Health Insurance Egenandel

Velge riktig helseforsikring egenandel er et kinkig problem, pepret med fallgruver, men for den kunnskapsrike forbruker, med en liten bit av know-how, rett helseforsikring plan og en egenandel som fungerer for deg og din familie vil ikke være vanskelig å finne. Du trenger:
Informasjon om alle forsikringsselskaper planer og egenandeler tilgjengelig
Pencil
Papir
Fjorårets medisinske utgifter, hvis tilgjengelig
din families månedlige budsjett
Vis flere instruksjoner
1 p Hvis det er mulig, sammenligne forsikring planer og tilbydere før du sammenligner egenandeler. Noen helseforsikring selskaper gir en bedre oversikt over tjenestene i mindre egenandel planer enn andre selskaper. Men hvis helseforsikring er levert av arbeidsgiveren din dette kan ikke være et alternativ.
2

titt på hva som tilbys, og skrive en liste over fordeler og ulemper for hvert nivå av egenandel. List informasjon som co-betaling beløp for hvert nivå og andelen av fordelen for hver type omsorg, for eksempel kontor besøk, legevakt og reseptbelagte stoffet fordeler.
3

Finne ut hvordan mye planen vil faktisk koste deg for et år. Legg den månedlige premien for 12 måneder, og kostnadene av egenandelen på hvert nivå. Hvilken plan ender opp med å bli billigere?

Husk å ta hensyn til familiære faktorer. Hvis et familiemedlem har en pågående tilstand, for eksempel astma, diabetes eller alvorlige allergier, som kan resultere i en rekke medisinske utgifter, lavere egenandel kan være et tryggere alternativ. Hvis hvert medlem av familien din vanligvis trenger å se legen kun en gang i året for en sjekk-opp, kan en høyere egenandel for nødhjelp være mer akseptabel.
4

Bestem deg for hvor mye du har råd til. Når du har bestemt hvilken plan ser mest tiltalende fra en besparelse perspektiv, bestemme om du har råd til den månedlige premie hver måned. Noen ganger så mye som du ønsker lavere egenandel plan, det er bare ikke realistisk med det månedlige budsjettet.

helse

· Hva er en trisykliske antidepressiva? 
· Risiko for Chantix Bruk 
· Hodepine under sesongen Changes
· Vanlige organdonasjon Myter 
· Hvordan å avlaste din Sore Throat 
· Hvordan behandle Speech Disorders 
· Barrierer Forebygge Effektiv kommunikasjon 
· Forkjølelse og influensa Forebygging hos eldre 
· Hva er Split Brain Research? 
· Hvordan fikse Torn Interne Stikning Etter en Hysterectomy