Hva er et bord sertifisert Internal Medicine Doctor?

Leger i indremedisin er leger eller leger i osteopatisk medisin som fikk spesiell opplæring i forebygging og behandling av sykdommer hos voksne. Indremedisinske leger kalles "indremedisinere," ikke å bli forvekslet med "interns", leger i sitt første år av bosted trening. State lisensstatusen

Alle indremedisinere må være lisensiert av det medisinske utvalget av staten der de opererer, men å bli bord sertifisert er valgfritt.
Board Certification

Både American College of Osteopatisk Internists og American Board of Internal Medicine (ABIM) tilbyr sertifisering programmer for indremedisinere, som må passere en test for å få sin sertifisering.

Hva det betyr

Ifølge ABIM er sertifisering gitt til indremedisinere som har vist at de har de ferdigheter, holdninger og klinisk skjønn avgjørende for levering av eksepsjonell pasientbehandling.


Statistikk

En av tre praktiserende leger i USA er sertifisert av ABIM (mer enn 200 000 leger). Selv om pasientene ikke kan innse det, deres mest hyppige møter med leger er med indremedisinere.
Underspesialiteter

Det er mange underspesialiteter av indremedisin, inkludert avansert hjertesvikt og transplantasjon kardiologi , allergi og immunologi, hjerte-og karsykdommer, diabetes og metabolisme, gastroenterologi, geriatri, hematologi, infeksjonssykdommer, sove medisin og idrettsmedisin.

helse

· Alvorlig angst behandling 
· Terapeutiske Aktiviteter for barn med OCD 
· Hva er behandlingen for en hyperaktiv barn? 
· Hjertesykdom og Acid Reflux 
· Hvordan takle Radial nevropati 
· Slik Lavere kreatininnivåer 
· Implantater for steder du aldri trodde 
· Hvordan bruke Play for å hjelpe misbrukte barn 
· Hva Er prosent av personer med Crohns sykdom? 
· Matvarer som forverre Acid Reflux