Hvordan Sammenlign Profit & Nonprofit Sykehus

Selv om alle sykehus er rettet mot å hjelpe syke og skadde mennesker, de varierer på den måten som de oppnå dette målet. For-profit sykehus er i hovedsak forretningsprosjekter. De er støttet av en gruppe investorer som har som eneste interesse er å tjene penger. Nonprofit sykehus er ulikt organisert. Ved lov, kan de ikke gjøre en fortjeneste. I stedet må alle sine midler fordeles til tjenester og ting direkte knyttet til fritak formålet med etableringen. Instruksjoner
en

titt på inkorporering av etableringen. For-profit sykehus er innlemmet som aksjeselskaper. Deres formål er å gjøre en fortjeneste. Nonprofit sykehus er innlemmet som 501 (c) (3) selskaper. I motsetning til for-profitt, nonprofit sykehus er fritatt fra å betale føderale og statlige avgifter. Imidlertid er ideelle organisasjoner forbudt å holde ekstra midler på slutten av virksomheten året. De må sette alle sine ressurser mot sine fritatt formål, som for eksempel lønn, utstyr, husleie, eller donasjoner til en bestemt sak.
2

Sjekk prisen av prosedyrer. For-profit sykehusene har ulike motiver enn ideelle organisasjoner. De er opptatt av å tjene så mye penger som mulig for å glede sine investorer. Dermed har de en tendens til å kreve mer for ulike prosedyrer for å maksimere profitt. Interessant, dette økte inntekter ikke bety høyere lønn. En studie utført av Bureau of Labor Statistics funnet ut at lønningene til arbeiderne i nonprofit og for-profit sykehus er nesten lik. Ved å betale de vanlige lønn mens du lader høyere priser for prosedyrer, for-profit sykehus har en tendens til å generere mer inntekter.
3

Se på lønningene til administratorer. For-profit sykehusene betale høyere lønn til sine administratorer enn nonprofit sykehus. Som et middel til tilfredsstillende øverste ledelse, for-profit sykehus fordele mesteparten av sine midler til lønn til administratorer og interessegrupper. Omvendt, spre ideelle organisasjoner sine midler for lønn på tvers av alle yrker på sykehuset.
4

Tell antall sykepleiere på sykehuset. Ideelle organisasjoner har en tendens til å ha flere sykepleiere enn for-profit sykehus. Siden for-profitt betale høyere lønn til administratorer, er de igjen med mindre å fordele til andre arbeidstakere. Dermed vil de vanligvis ansette færre sykepleiere og flere arbeidere som krever en liten lønn, for eksempel sykepleier teknikere. Siden ideelle organisasjoner ikke betaler så mye penger til sine administratorer, de har flere leftover midler som gjør dem i stand til å ansette flere sykepleiere.
5

Se på dødelighet ved institusjonen. For-profit sykehusene har en tendens til å ha høyere dødelighet enn ideelle organisasjoner. Dr. PJ Devereaux av McMaster University i Ontario gjennomført en studie av nonprofit og for-profit sykehus i USA. Han mente for-profitt har en høyere dødsrate fordi "i stedet for å finne nye effektivitet, ble folk kutte hjørner i kvalitet helsetjenester, og også folk hadde til å betale mer for omsorg."


helse

· Har HPV Ever Go Away? 
· Hvordan identifisere ventrikkelflimmer 
· Phentermine Dosering Informasjon 
· Slik konverterer milliliter Into CCs
· Hvordan hjelpe Støtt en venn Etter kirurgi 
· Hvor lenge er utvinning perioden for fettsuging? 
· Hvordan øke mitt stoffskifte uten medisinering 
· Utvinne fra skulder kirurgi 
· Hvordan slutte å bruke Røykfri tobakk 
· Hvordan bli kvitt insomia