Hva er de oppgaver en Hospital Concierge?

Selv om medisinsk behandling er første prioritet, mange sykehus låner begreper fra serveringsbransjen som concierge-tjenester for å skape en mer tilfredsstillende opplevelse for sine pasienter og besøkende. Et sykehus concierge utfører mange av de samme oppgavene som en concierge men spesialiserer seg noen oppgaver til sykehusmiljø. Pasient Tjenester

De fleste sykehus som har en concierge avdeling gi pasienter med spesielle tjenester som går utover sin medisinske behandling. Noen tilbyr gratis leiefilmer, spa og salong tjenester, ordre-out mat tjenester, ærend kjører, pet besøksrett arrangementer og forretningstjenester for eksempel kopiering, faksing og utsendelse. Conciergen kan også arrangere spesielle feiringer som bursdager og jubileer. De oppgaver en concierge er vanligvis bare begrenset av pasientens anmodning som mål for disse programmene er å forbedre pasientens tilfredshet.
Besøkende Tjenester

Besøkende kan kreve hotellopphold , bilutleie, eller restaurant reservasjoner, som alle concierge-stab bør være i stand til å håndtere. Bestilling av blomster eller gaver eller gavepakking er tjenester som noen resepsjonstjenester programmer tilbyr også. I tillegg til de grunnleggende plikter for besøkende, noen concierge ansatte kjører personlige ærend for sine gjester som hente klær på renseriet eller ta ut, ordne for kjæledyr, eller kjøpe frimerker.
Other Tjenester

I tillegg til besøkende og pasient tjenester, noen resepsjonstjenester programmer inkluderer tjenester for ansatte i sykehuset. Florida Hospital Altamonte tilbyr sine ansatte bil detaljering, mailing og shipping elementer, noe som gjør ferie ordninger, arrangere bil tjenester som oljeskift og flatt dekk reparasjon, personlig shopping og kjøpe konsertbilletter. I tillegg til de tjenester som er oppført med de fleste sykehus resepsjonstjenester programmer, er det concierge villig til å imøtekomme flere forespørsler. I sykehus, men disse tjenestene vanligvis ikke krever betaling eller tips av noe slag mindre å betale for en tjeneste utført av en tredjepart.

helse

· Matvarer som inneholder høye nivåer av vitamin E & Kalium 
· Høy urinsyre Symptomer 
· Terapi for akillessene Injury 
· Advarsel: Chigger Bite Behandling kan få deg i trøbbel 
· Crohns sykdom & Sår 
· Hvordan å lette ubehag av Migrene Uten Medicine 
· Urter for å ta for leverkreft 
· Måter å øke den operasjonelle Leverage
· Alt om migrene 
· Hvordan behandle kolikk med hjem rettsmidler