Hvilken type Basis Motta Providers en refusjon fra Medicaid?

Medicaid er et statlig drevet og føderalt og statlig finansiert helseforsikring program for lav inntekt individer, inkludert eldre, funksjonshemmede, gravide kvinner og barn. Typer

Typer refusjon omfatter gebyr-for-service, klarte omsorgsordninger og en kombinasjon av de to. Føderale lover ikke mandat hva slags refusjon må gjøres av staten Medicaid-programmet.
Fee-for-service

Fee-for-service betalinger referere til betalinger som er gjort på en innstilt hastighet til tilbydere basert på tjenestene som tilbys. For eksempel kan et kontor besøk med en primær omsorg lege betale $ 60 til den medisinske leverandøren, selv om den medisinske leverandøren kan belaste $ 80, $ 100, eller $ 120 for kontor besøk.
Managed Care

Klarte omsorg refererer til en form for helseledelse hvor den forsikrede enkelte må se et sett med in-nettverket leger som er betalt for et sett rate. Out-of-nettverket leger kan betales til en mindre pris, kreve at den forsikrede enkelte betale mer for å se denne legen, eller helt nekte utbetaling til ut-av-nettverk leger.
Krav

medisinske leverandøren sender vanligvis et kravskjema elektronisk for tjenester levert til en pasient. I noen tilfeller kan papirskjema sendes inn av det medisinske leverandøren.
Pharmacy

Medicaid godtar å betale en rente for visse reseptbelagte legemidler og krever den enkelte til å betale en co-betaling, vanligvis $ 3 per resept. Medicaid nekter vanligvis å betale for dyre medisiner, inkludert ikke-generiske legemidler, med mindre en tidligere fullmaktsskjema er gjennomført av den forskrivende lege.

helse

· Hvordan du registrerer deg for Medicare D 
· Hvordan identifisere belastningsskader i knærne 
· Fordeler med Working Out In The Morning 
· Fotballskader symptomer, behandlinger og forebygging 
· Hvordan diagnostisere en Virus 
· Mesothelioma og Brain 
· Helse Care Night-Shift Jobs 
· Prikkperikum & Ciklosporin 
· Overspising er et atferdsmessig Ikke et kirurgisk problem 
· Rituelle atferd og autisme