Hvordan kvalifisere seg for Medicaid Assisted Living

Som en person aldre, kan det oppstår forhold som krever ham til å søke hjelp i omsorg for seg selv. Det er mange bedrifter som er satt opp spesielt for å hjelpe eldre borgere. En slik virksomhet er en Sykehjem hjem, der beboerne kan få hjelp med matlaging, rengjøring og noen medisinske tjenester. Noen stater gjøre midler tilgjengelig gjennom Medicaid å betale for omsorgsboliger hjem, men du må kvalifisere seg. Instruksjoner
en

Sørg for at staten tilbyr Medicaid dekning for omsorgsboliger. Mange stater har denne dekningen, men noen gjør det ikke. Enkelte stater bare dekke utbetalinger for sykehjem omsorg, for visse tjenester eller for en viss tid på en Sykehjem anlegget. Den beste måten å finne ut er å kontakte Medicaid kontoret i ditt område.
2

Kontroller at du oppfyller en alder kvalifisering. Minstealder for enhver eldre person til å motta noen form for hjelp er 65, med mindre vedkommende også er varig funksjonshemmet, i så fall aldersgrensen kan bli justert.
3

Finn ut hva de inntekter kvalifikasjoner er for Medicaid dekning av omsorgsboliger. I de statene som tilbyr dekning, må inntekten være svært lav, noen ganger så lavt som $ 600 i måneden. Du er nødt til å bevise, gjennom dine egne aktiva poster og sysselsetting, at du oppfyller krav til inntekt.
4

Forstå at graden av mobilitet og selvforsyning av den enkelte søker omsorgsboliger dekning er også en viktig faktor. Hvis han krever konstant overvåking og round-the-clock omsorg, så Medicaid kan være mer sannsynlig å tilby sykehjem dekning bare. Hvis han er mer mobile og selvhjulpne, da Medicaid dekker ikke så mye.
5

søke om et hjem og Community Based Services fraskrivelse. Dette tillater stater å selektivt å tilby fordeler til visse individer. I noen stater, kan bare folk med denne fraskrivelse få hjelp. Enkelte stater tillater Medicaid dekning for Sykehjem uten denne påtaleunnlatelse, men rådfør deg med Medicaid kontor for å finne ut. Kontakt Medicaid kontor for å finne ut hvordan du søker.
6

Undersøke Program for All-Inclusive eldreomsorg (PACE). PACE gir sykehjem og omsorgsboliger fordeler til visse personer over 55 år som bor i en PACE tjenesteområde, gjennom Medicaid og Medicare. Se Resources for å finne ut om PACE er tilgjengelig i ditt område.

helse

· Menopause Slipp og verdifull Naturlig rettsmidler for overgangsalder 
· Regler for Medicare og Hospice 
· Naegleria fowleri Life Cycle 
· Hvordan bruke Kombucha som har gått Bad 
· Hvordan ta Relacore 
· Kiropraktor og bruk av vektet tunge baller 
· Slik Spot Fake Zhen DE Shou 
· Hvor lenge før HIV Blir AIDS? 
· Hvordan bruke Peppermint å miste vekt After Dinner 
· Hjem rettsmidler for posete øyne