Medicaid valgbarhet og kvalifikasjoner i Arizona

Medicaid er en heia program levert av USA for enkeltpersoner og familier som er kvalifisert og har lav inntekt og ressurser. De inkluderer lav inntekt voksne og deres barn, samt personer med nedsatt funksjonsevne. Noen generelle krav til valgbarhet inkluderer å være i fattigdom eller har HIV eller AIDS. Andre kategorier som kan vurderes er alder, funksjonshemming, blindhet og graviditet. Imidlertid ikke faller inn under en av disse kategoriene ikke nødvendigvis kvalifisere en person for Medicaid. Valgbarhet

For å kvalifisere til å motta tjenester fra Medicaid, må søkere oppfylle visse kriterier. De må være bosatt i Arizona og en amerikansk statsborger eller en kvalifisert innvandrer. Hvis disse ikke er oppfylt, kan vedkommende likevel være kvalifisert for nødetatene.

Søkere må også ha et personnummer eller søke om en. De må samarbeide med Division of Child Support Enforcement om nødvendig. I tillegg må de søke om potensielle inntekter som kan være tilgjengelig og ha familiens inntekt i henhold til inntektsrammen.
Programmer
p Det finnes ulike programmer av Medicaid i Arizona. De er atskilt av programmer for voksne og programmer for familier og barn. Programmer for voksne omfatter det sjette Omnibus Avstemming Act (eller SOBRA), Arizona Health Care Cost Forvaring System (AHCCCS), den brystkreft og livmorhalskreft Program, Family Planning Services og de føderale og statlige Emergency Services for dokumenterte og udokumenterte Aliens.

programmer for familier og barn inkluderer SOBRA for barn under ett, SOBRA for barn i alderen 1-5, SOBRA for barn i alderen 6 til 18, AHCCCS for familier med barn og medisinske utgifter fradrag.


Kvalifikasjoner

Sobra kvalifikasjoner begrense voksne til 133 prosent av fattigdomsgrensen etter tillatte fradrag. Det er ingen ressurs grense, og inntektsrammen øker for hvert ytterligere barn. For barn som er yngre enn 1 og ikke større enn 5, er det ingen grense ressurs og inntekt kan ikke overstige 133 prosent av FPL. For barn fra 6 til 18 år, kan inntekt ikke overstige 100 prosent av FPL, og det er heller ingen ressurs grense for dette. Dette er den samme for AHCCCS for både voksne og barn.
Spesielle hensyn

For brystkreft og livmorhalskreft Program, må kvinner være skjermet, diagnostisert og henvist til AHCCCS av National brystkreft og livmorhalskreft Early Detection Program. For SOBRA, kan enkelte tilbydere bistå i søknadsprosessen, og ansikt-til-ansikt eller telefon intervju kan fravikes. Hvis AHCCCS brukes, pasienter er ikke kvalifisert for noe annet kategoriske Medicaid dekning.

helse

· Ettervirkningene av astma angrep 
· Hvor lenge er HLR-sertifisering? 
· Hvorfor langsom metabolisme med Age ? 
· Hvordan bruke en Evenflo Electric brystpumpe 
· Ankelen fraktur Typer 
· Medfødte metabolske sykdommer 
· Hva er Alzheimers Association? 
· Frukt for Diabetiker dietter 
· Prospekter og omfanget av Australian Medical Jobs 
· Remedial Massasje, en beste måten å slappe av :