Kvalifikasjonskrav for Medicaid-programmet i California

Medi-Cal, California state Medicaid-programmet, er tilgjengelig for å hjelpe et bredt utvalg av lav inntekt enkeltpersoner i å få tilgang helsevesenet. For å bestemme valgbarhet, er et fire-siders program som dekker alle typer søkere fylt ut og sendt til Institutt for Helse-omsorgsdepartementet. Staten vurderer husholdningenes inntekter og andre eiendeler, som for eksempel bankkontoer, biler og hus, sammen med utgifter, for å bestemme valgbarhet. Age-baserte programmer

Eldre beboere i California som er over 65 år og som oppfyller kravene for inntekt og formue er kvalifisert for Medi-Cal. Voksne under 65 år kan også kvalifisere for å få hjelp hvis de har mindreårige barn som lever med dem og oppfyller de andre kravene. En mindreårig barn er definert som et barn under 21 år som bor hjemme eller bor borte fra hjemmet på skolen.
Funksjonshemmede og Legemiddelassistert trengende individer

De California borgere som er lav inntekt og som også er blind eller funksjonshemmede kan kvalifisere for Medi-Cal. Alle som bor på sykehjem eller omsorgsboliger anlegget og som har begrenset inntekt og formue kan også være kvalifisert for medisinsk hjelp fra staten. Legemiddelassistert trengende personer med svært høye medisinske utgifter kan også være i stand til å ha sine inntekter redusert basert på deres medisinske kostnader for å kvalifisere for Medi-Cal hjelp.

Gravide, barn og Vaktmestere
med

Gravide kvinner kan få tilgang til Medi-Cal bistand, som i mai barn som lever i familier med begrensede ressurser. Alle som er en vaktmester med et barn under 21, enten de er relatert eller ikke, kan også kvalifisere. For vaktmester til å være kvalifisert for Medi-Cal, må barnets forelder være avgått ved døden, uføre ​​eller arbeidsledige.
Non-US Beboere

Noen ikke-amerikanske innbyggere er kvalifisert for Medi-Cal i California basert på deres inntekt og andre ressurser. Dokumentasjon er ikke nødvendig, selv om ikke alle tjenester er tilgjengelige for alle søkere. Noen udokumenterte aliens kan kvalifisere for beredskap og graviditet-relaterte tjenester bare.
Pasient programmer

Personer med diagnosen tuberkulose, brystkreft, kan livmorhalskreft eller HIV /AIDS være kvalifisert for å få hjelp med helse koster under Medi-Cal hvis deres inntekt og kapitalforvaltning nivået er under grensen som er satt av staten.
Innmelding i andre programmer

Deltakelse i visse statlige programmer som ikke er relatert til helsetjenester kan automatisk gjengi de individer kvalifisert for Medi-Cal. De som mottar Supplemental Security Income, som gir cash bistand for lav inntekt eldre og funksjonshemmede borgere, er berettiget til å motta Medi-Cal, som er beboere som får flyktning assistanse, som er i Foster Care eller adopsjon Assistance Program, de som mottar In- Hjem Støttende tjenester, og de deltar i CalWORKS.

helse

· Insomnia Behandlinger bli obligatorisk i alvorlige tilfeller av Søvnløshet 
· Klassifiseringer av Parkinsons sykdom 
· Medisinske forhold som kan føre til søvnløshet 
· The Secret til Fast Vekttap 
· Hvordan kjøpe polypropylen skoovertrekk 
· Vanlige Thyroid Problemer 
· Informasjon om Stage 2 bukspyttkjertelkreft 
· Hvordan Curb Chocolate & Brød Cravings 
· Hvordan Stopp Depresjon 
· Hvor lang tid tar det for HIV Symptomer å skje?