Louisiana Medicaid & Emergency Dekning

Helsevesenet er dyrt. Medicaid er offentlig helseforsikring program for lav inntekt enkeltpersoner som ikke har råd til å betale for medisinske tjenester. I Louisiana, er dekning tilgjengelig for kvalifiserte voksne, barn og gravide kvinner, og i noen krisesituasjoner. Louisiana Medicaid Basics
p Hvis din familie mottar Temporary Assistance fordeler eller Supplemental Social Security Inntekt fordeler, du også kvalifisere for Medicaid i Louisiana. Du kan også være kvalifisert hvis du oppfyller kravene for en av de ulike kategoriene av valgbarhet, som inkluderer familier med barn, funksjonshemmede personer og de 65 år eller eldre. Innmelderne motta en Medicaid ID-kort og kan motta tjenester fra sertifiserte Medicaid tilbydere.
Graviditet Medicaid
p Hvis du er gravid, kan du være kvalifisert for Medicaid gjennom LaMoms program . Inntekt retningslinjer er satt til 200 prosent av den føderale fattigdomsgrensen og basert på familiens størrelse. I 2010, for eksempel, kan en familie på tre har en månedlig inntekt på opp til $ 3052. I tillegg er visse fradrag laget av inntekten din, inkludert $ 90 for hver sysselsatt og opp til $ 50 av barnebidrag mottatt, samt noen barneomsorg expenses.Benefits dekkes inkluderer legebesøk, levering og sykehusopphold, og laboratoriearbeid.

krisesituasjoner

Louisiana Medicaid gir også dekning i visse krisesituasjoner. For eksempel kan kvinner uten helseforsikring som ikke oppfyller de vanlige valgbarhet retningslinjer motta screenings og behandling for brystkreft og livmorhalskreft. Også, hvis du er smittet på med tuberkuløs, kan du få behandling for denne sykdommen gjennom Medicaid. Udokumenterte individer er kvalifisert for dekning i nødstilfelle bare, inkludert arbeid og levering, ifølge Human Resources og Services Administration.

helse

· Effekten av Ibuprofen på Liver 
· Farene ved forlatte bygninger 
· De Sub-spesialiteter Of Plastic Surgery 
· Hvordan fortelle forskjellen mellom en Heart Attack og halsbrann 
· Slik finner du ut Totalt fett i Foods
· Hvordan lage en Cast Vanntett 
· Hvordan få et akvarium ser ut som en Stream
· Hvordan kontrollere hormonelle ubalanser 
· Holistisk Cure for Astma 
· Måter å bli kvitt kviser og akne