Medical Billing Vilkår og definisjoner

Forstå medisinsk fakturering termer og definisjoner er nødvendig for alle ansatt i det medisinske fakturering /koding /administrasjon felt. Disse vilkårene dekker skalaen fra koder for diagnose og sykdom koder til koder for medisinsk utstyr. Medisinsk fakturering agenter må være kjent med ICD9, CPT, diagnose og HCPCS koder. CPT koder

Gjeldende Prosessuelle Terminologi (CPT) koder består av et nummer til noen prosedyren en helsepersonell kan gi til en pasient. The American Medical Association (AMA) setter disse kodene. I stedet for å liste opp selve prosedyren utføres på pasienten, er antallet koden som brukes. Om personen har sjekke en opp, en hjerteoperasjon eller en influensa skutt, vil et tall vises, og dette tallet representerer prosedyren til forsikringsselskapet. Forbrukerne kan se opp CPT koder på AMA Website å finne ut hva en bestemt nummerert prosedyre representerer.
Diagnose Kode

Diagnosekoder brukes til å identifisere symptomer og sykdommer pasienten erfaringer. Dette skiller seg fra CPT-kode i at diagnosen koden ville representere symptomet, for eksempel brystsmerter, mens den tilsvarende CPT-kode ville representere den som følger av symptomet. Medisinsk fakturering personell bruke disse to kodene sammen, slik at forsikringsselskapene kan raskt skanne og matche riktige prosedyrer med de riktige symptomer. Dersom forsikringsselskapet oppdager at en helsepersonell behandlet vondt i magen med et middel for foten, de fornekter kravet siden det ikke er noen sammenheng mellom saken og behandlingen.
HCPCS Koder

Healthcare Common Procedure Coding System (HCPCS) er den omfattende standardisert system for klassifisering av medisinske produkter. HCPCS kodene refererer til medisinske produkter, for eksempel medisinsk utstyr, ikke selve sykdommen eller prosedyren. Disse tre kodene, CPT, diagnose og HCPCS, arbeider sammen for å rapportere pasientens tilstand, behandling og andre enheter til forsikringsselskapet. Forsikringsselskapet kan da behandle kravet basert på disse riktige kodene.
International Classification of Diseases, 9th Edition (ICD-9-CM)

ICD9 koder er diagnostisk koder for sykdommer og prosedyrer. Alle medisinske fakturering personell bruke dette standardisert kode for koding medisinske poster. Forsikringsselskaper bruker disse kodene til å betale for operasjonene som utføres av medisinsk personell.
Betydning

Ved hjelp av disse kodene for medisinsk fakturering standardiserer hele systemet for fakturering. Forsikringsselskapene kan raskt skanne regninger å avgjøre om helsepersonell utført riktig medisinsk prosedyre for sykdom som er diagnostisert. De kan også bestemme at enheten pasienten er gitt er spesifikke for sykdommen som det er ment, et godt eksempel på dette er å tilby en pacemaker til et hjerte tilstand pasient. Systemet er et effektivt middel for å få sykehusene og legene betalt raskt for sine tjenester.

helse

· Søt Myrra olje Vs. Myrra Essential Oil 
· Innelåst Brokk Symptomer 
· Årsakene til Strupehode Cancer 
· Hvor å Endre Batterier for en elektrisk tannbørste 
· Living With Hypotyreose: Living With Hypotyreose er sikkert overkommelig 
· Hvordan bruke kosttilskudd for Metabolism 
· Problemer med hjerte transplantasjoner 
· Hvordan å følge en diett for irritabel tarmsykdom 
· Rotavirus Historie 
· Hvordan unngå bronkitt