Hvordan forstå helseforsikring Codes

På hvert besøk til din lege kontor, er behandlingen kodet for innsending til forsikringsselskaper. Hver kode korresponderer med behandling gitt til deg på hver lege besøk. Koding er en viktig del av faktureringsprosessen. Hvis koden er feil skrevet på regningen din, kan forsikringsselskapet avvise regningen. Det er ansvaret til legens kontor for å riktig kode dine medisinske regninger. Instruksjoner
en

be om en detaljert kopi av din medisinske regningen. Dette er spesielt nyttig under sykehusopphold, når fakturering blir enda mer komplisert.
2

gjennomgang tjenestene oppført på din medisinske regningen. Medisinsk fakturering koder bør finnes på hver prosedyre og element fakturert.
3

Finn beskrivelse for kodet medisinsk prosedyre. Et beskrivende liste over medisinske koder finner du nedenfor i første Reference element.
4

Diskuter eventuelle tvilsomme kostnader med legens kontor eller sykehus. Samle alle papirer, medisinsk kode spørsmål og datoene for service. Skriv ned den informasjonen du er avhør. Ring legens fakturering kontor for å se denne informasjonen. Følg opp med et brev som beskriver samtale og trinn på tiltak for å dokumentere samtalen, spesielt hvis problemet ikke ble løst.
5

Kontroller med din lege kontor at prosedyren ble kodet feil. Medisinske koder endrer ofte, noe som gjør det til en utfordring for leger å holde tritt med de nyeste kodene. En gammel kode kunne ha blitt brukt, kan en feil kode er tastet inn eller typografiske feil kan oppstå under finalen fakturering. Det er mange muligheter som kan føre til feil regning eller en avvisning av forsikringsselskapet.
6

Kontakt legekontoret dersom regningen er for høy eller forsikringsselskapet avviser fakturering. Legekontoret har en eierandel i dette også. Hvis du ikke mottar refusjon, er de ikke heller. Det er best for begge parter å finne en løsning.
7

Forstår at det kan være mer enn én måte å medisinsk kode en medisinsk besøk. Legekontoret kan ikke holde styr på de komplekse faktureringskodene og hvordan hver forsikringsselskapet vil svare på dem. Hvis forsikringsselskapet ikke betaler ut på et riktig nivå, kontakte deg legekontoret. Informere dem om fakturering problemet og spør om de kan sjekke om besøket ble kodet riktig, slik at du kan motta dine fulle medisinske fordeler. Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte ditt forsikringsselskap for mer informasjon om den medisinske kostnader i spørsmålet.

helse

· Asbest symptomer hos personer 
· Hvordan ta et flytende avføringsmiddel 
· Hvordan bruke urter for å hjelpe med Overspising 
· Bryst Pain Cure 
· Sette inn et kateter 
· Alt du bør vite om Memory Foam Kong Madrasser 
· Hvordan forbedre hudfarge 
· Hvordan bruke et stetoskop Bell 
· Hvordan behandle Tourettes syndrom 
· Tutorial for beregning Medisinering Dosering