Medisinsk koding standarder

Medisinsk koding standarder er fastsatt av helseforsikring bærbarhet og ansvarlighet Act of 1996 (HIPAA), som identifiserer koding standarder og akseptable enheter. Etter medisinsk koding standarder er viktig når fakturering forsikringsselskaper, siden det åpner for behovet for medisinsk nødvendighet for å være oppfylt. Ved hjelp av de riktige kodene og modifikatorer kan bety forskjellen på et krav blir betalt eller avvist. Gjeldende Prosessuelle Terminologi (CPT)

The American Medical Association (AMA) bruker Current Prosessuelle Terminologi (CPT) for å sette medisinsk koding standarder for prosedyrer. Tjenestene som utføres i medisinske kontorer, laboratorier, diagnostiske sentre og sykehus er representert ved CPT koder. Kodene består av fem sifre. Hver kode representerer en tjeneste som et kontor besøk, kirurgisk inngrep eller lab test.
Health Care Common Procedure Coding System (HCPCS)

The Centers for Medicare og Medicaid Services (CMS) satt standard koder for Health Care Common Procedure Coding System (HCPCS). Disse kodene representerer ikke-medisinske artikler og utstyr som ikke er representert av CPT. De omfatter proteser, ortoser og medisinsk utstyr. National Drug kode (NDC) koder brukes til å identifisere produktet, leverandør og pakke størrelsen på alle medisiner.
International Classification for Diseases (ICD)

En medisinsk koding standard fastsatt for å representere diagnose og forholdene er International Classification for Diseases (ICD). Det er en liste over koder som er tre sifre, pluss ekstra sifre opp til to steder. ICD-koden er brukt i forbindelse med CPT kode for å etablere medisinsk nødvendighet for en prosedyre gjengis.
Modifiers

På et forsikringskrav form, er modifikatorer lagt til CPT koder for å gjøre koden mer presis. Det gir forsikringsselskapet mer informasjon. For eksempel når en X-ray er utført på høyre side er en "RT" modifier lagt til CPT kode for å følge koding standarder.
Rette krav

Coding standarder tillater for forsikringskrav skjemaer som skal korrigeres og rebilled. Hvis en CPT eller ICD-koden er feil, og forsikringsselskapet avviser kravet, er det standard for koder for å rette kodene for å møte medisinsk nødvendighet og mark kravet som en "korrigert påstand." Forsikringsselskapet vurderinger da kravet om betaling.

helse

· Spiseforstyrrelser hos barn - Symptomer, årsaker 
· Kjemisk peeling En måte å holde huden glatt og klar? 
· Årsaker til Spider årer 
· Effektene av cyanid i Tissue 
· Low Jod Diet & kreft i skjoldbruskkjertelen 
· Hvordan redusere Animal Cruelty Laget av Trash Deponering 
· Hvordan Shingle en gesims Return
· Hvordan stoppe testosteron naturlig 
· Naturlige måter å behandle PMS og kramper 
· Behandling for en Herpes utbrudd