Medisinsk koding for leger

Lege kontorer krever medisinsk koding spesialister til å håndtere økonomiske anliggender. En medisinsk koding spesialist kommuniserer med en pasients forsikringsselskapet når pasienten får medisinsk behandling. Spesialtrent fagfolk er nødvendig for denne jobben. Koding

Medisinsk koding er en data språk som transcribes pasientens medisinske prosedyrer. Kodene på en helseforsikring krav skjema fungere som en forkortelse mellom forsikringsselskaper og andre helseinstitusjoner. Hver kode inneholder viktig informasjon om pasientens helse.
To typer koding

For tiden er det to store kodesystem. Den ene er den Current Prosessuelle Terminologi, eller CPT, som er tilrettelagt av American Medical Association. Den andre er ICD-10, som er tilrettelagt av Verdens helseorganisasjon.
Training

For å bli en medisinsk koder, er litt trening er nødvendig. Community colleges og andre utdanningsinstitusjoner tilbyr koding programmer.
Process

Når en pasient går inn i en lege kontor, medisinsk coder kontakter pasientens forsikring leverandøren. I en rapport, oppretter medisinsk koder en kodet data ark som forklarer legens refusjon politikk. Den medisinske koder kommuniserer kontinuerlig med forsikringen leverandøren inntil full refusjon er mottatt.
Sysselsetting

Om lag 25 prosent av alle medisinsk koding spesialister arbeide i en lege kontor. Den amerikanske Bureau of Labor Statistics rapporterer at lege kontor medisinske programmerere tjene rundt $ 28 460 i året.

helse

· Rettsmidler for spente muskler 
· Hvordan End Depo Provera 
· Rollen av en sykepleier i organdonasjon 
· Hvordan finne kvalifiserte plastikkirurger Utenfor USA 
· Kjøpe The Best Childrens Eyewear 
· Blodtrykk tall Forklart 
· Risiko for Apple Cider Eddik Diet 
· Hva hjerte tilstand som forårsaker Beslag? 
· Hvordan bruke Bivoks på tannregulering 
· Tegn og symptomer på ADHD i 5 åringer