Hva er Samtidige Coding?

Medisinske journaler er viktig for trivsel for pasienten og den nederste linjen på sykehuset. Tradisjonell medisinsk koding praksis krever upersonlig kommunikasjon mellom programmerere og primær-omsorg leverandører. Denne kommunikasjonen tar tid og kan resultere i feiltolket informasjon. Med samtidige koding er det ingen bortkastet tid på etter-the-faktum korrespondanse og all informasjon blir utvekslet i person. Slik fungerer

Tradisjonelt har medisinske programmerere vært segregert fra helsepersonell i primærhelsetjenesten. Arbeider i kontorer og avlukker innenfor koding avdeling, medisinsk programmerere ofte må stole på etter-the-faktum informasjon for å kompilere medisinske poster. Med samtidige koding, medisinsk programmerere er på gulvet på et sykehus og har tilgang til helsepersonell i primærhelsetjenesten. De skygge pasienten for varigheten av sitt sykehusopphold, opprettholde sanntid poster. Ved ferdigstillelse av sykehusoppholdet, kompilerer koder alle postene og avslutter dem.
Fordelene
p Det er mange fordeler med å samtidige koding. Slik at programmerere til å være til stede under alle stadier av behandling sikrer større nøyaktighet i en pasients helse-poster og raskere refusjon for sykehuset. Den økte tilgangen til primær-omsorg leverandører lar programmerere å skaffe avklaring i person, og på en riktig måte. Oppnå mer nøyaktighet i pasientjournaler reduserer sjansene for medisinske feil. Med en nedgang i medisinske feil, sykehus rangeringer bedre.
Veisperringer

Lege godkjenning til å ha en koder til stede under behandling er en av de største hindrene mot samtidige koding. Med en koder til stede, er det en risiko for distraksjon. Programmerere må kanskje stille spørsmål eller få avklaring på noe, og disse spørsmålene kan ta legens fokuset bort fra pasienten. Et tap av fokus på pasienten og deres problemer har potensial til å resultere i medisinske feil. Medisinske undersøkelser er stressende. Å ha en ekstra person i rommet kan øke ubehaget en pasient føler, spesielt når den ekstra personen er ikke en lege, sykepleier eller medisinsk tekniker.
Fra papir til digital
< p> Siden trådløse enheter ikke er tillatt på sykehusets etasjer, er medisinsk dokumentasjon fortsatt skrevet på papir. Programmerere skape fysiske poster mens på gulvet, så de skaper digitale registre når de kom tilbake til koding avdelingen. Mens koder har fortsatt å digitalisere postene, er hastigheten på koding prosessen forbedret fordi det er ingen ventetid for skjemaer å ankomme, heller ikke koder må ta ekstra tid på å kommunisere med helsepersonell i primærhelsetjenesten. De har all den informasjonen de trenger og kan fokusere på koding.

helse

· Beware Of Top Skin Care Brands variasjoner over samme gamle produkter 
· Hvordan vite når din Retainer er på plass 
· Informasjon om angstanfall 
· Utfordringer fra en Managed Care tilnærming til psykisk helsevern 
· The New Discovery om gener og VO2 Max 
· Matvarer for å gjenopprette binyrene 
· Fordeler for personer som mottar Social Security Disability 
· Endometriose & Back Pain 
· Hvordan å bestride en mye utbetalt fra Social Security Disability 
· Revitol Safety