Hva er forskjellen mellom Alpha og Tabular Index & Hvordan blir de brukt?

The International Classification of Diseases, 9. revisjon (ICD-9) er en medisinsk kode bok som brukes til fakturering en medisinsk påstand. Diagnosekoder er tildelt sykdommer og tilstander å gi medisinsk nødvendighet for alle medisinske tjenester og prosedyrer. Identifisere riktig ICD-9 kode på forsikringskrav form er avgjørende for rask påstand betaling av forsikringsselskapet. Tabellform og alfabetisk indekser av ICD-9 direkte medisinsk Biller mot de riktige kodene. Deler av ICD-9 kode Book

foran ICD-9 inneholder koding retningslinjer for å bidra til å navigere og forstå hvordan du bruker ICD-9 håndboken. Den andre delen, kalt Volume One, er det tabellarisk indeks. Volume Two er den alfabetiske delen hvor alle sykdommer og tilstander er oppført. Sykehusets prosedyre faktureringskodene er oppført i bind tre.
Volume One-The Tabular Index

tabellform indeksen i Volume One er en numerisk liste over koder og beskrivelser. Volume One består av tabellform indeksen, supplerende V og E-koder. V kodene er tilordnet for rutinemessig physicals, svangerskap og vaksinasjoner, blant annet. E koder er ytre årsak identifikatorer. Hvis en person er skadet, gir en E kode informasjon om plasseringen skaden skjedde og omstendighetene rundt hendelsen.
Volume Two-den alfabetiske indeksen

den alfabetiske indeksen er en liste over alle sykdommer og tilstander som er oppført i ICD-9 kode bok. Vanlige sykdommer og tilstander kan finnes både under sin medisinske termen og under deres felles navn.
Hvordan bruke tabellform og Alfabetisk Indexes

Slå opp sykdommer og tilstander i den alfabetiske indeksen først. I den alfabetiske listen, er det viktigste uttrykket identifisert i fet skrift, mens subterms er rykket inn nedenfor. Lege diagnoser blir sett opp alfabetisk. Når koden er funnet i den alfabetiske listen, se opp tallkode refereres til i tabellform indeksen. Koder i tabellform indeksen er oppført i numerisk rekkefølge 001 til 999,9. V og E kode indekser er i numerisk orden, så vel. Pass på å slå opp koden i både alfabetisk og tabellform seksjoner. Hvis de riktige ICD-9 kode ikke er referert, kan kravet bli forsinket eller nektet.

helse

· Acne Medicine 4 Shocking Nye funn 
· Store Propan Tank Restriksjoner 
· Rygg-og brystsmerter 
· Hvordan holde seg frisk på sykehuset 
· Virkningene av å leve i en moderat Altitude 
· Long-Term Effekter av Breast Cancer 
· Hvordan Kast Tissue under kirurgiske inngrep 
· Gurkemeie for Joint Pain 
· Måter å bekjempe prostatakreft 
· Naturlig anti aging rettsmidler og tips