Fordeler ved Rural Health Care

Folk i distriktene har ofte vanskeligheter med å få tilstrekkelig helsehjelp. Noen ganger kan grunnleggende behov ikke dekkes fordi leger og sykehus er ikke lett tilgjengelig. Når det er spesielle behov, kan folk må kjøre en time eller mer for å finne fasiliteter for å behandle dem. Små samfunn møter beboernes helsemessige behov ved å oppfordre leger til omplassering til sine områder. Når medisinske fagfolk er villige til å ofre, beboere får en rekke fordeler. Legens Desire

Personer som blir landlige legene ikke arbeider i disse områdene for pengene, og derfor beboerne vet at legene ønsker å være der for å hjelpe dem
Personal. Attention

Medisinske fagfolk kan vie mye tid til hver pasient. De får vite navnene deres, personlige liv og spesifikke helsemessige bekymringer. Dette er spesielt viktig i samfunn som er skeptisk til utenforstående.
Kortere ventetid

I større klinikker, kan pasientene sitte i venterom i 30 minutter eller mer før du ser en lege. Men fordi distriktene helseinstitusjoner ofte har mindre pasienten turnuslister, kan de se pasienter så snart de ankommer kontoret, med mindre noen form for krise oppstår.
House Calls
< p> Beboere i det lille området er ofte priviligert med husbesøk. En lege kan besøke pasienter som ikke kan forlate sine hjem eller besøke pasienter for å sjekke deres fremgang etter en innledende besøk. Dette er viktig fordi enkelte rurale områder ikke har 911 tjenester.
Dårligere Beboere

På landsbygda, individer er ofte fattigere og ikke har tilstrekkelig medisinsk forsikring . Men leger i distriktene er mer villige til å sette opp betalingsplaner med pasienter fordi de ønsker beboerne å komme til dem når helsemessige bekymringer oppstår.
Fordeler til Doctor

Leger som arbeider i disse området fordel fordi de må være i stand til å behandle plager som de kanskje ikke har studert i medisinske skole. Dermed lærer de hvordan de skal jobbe under vanskelige forhold og berike sin kunnskap fordi de ofte må slå opp informasjon i møte med ukjente forhold.

helse

· Lær hvordan å stoppe gikt smerter og betennelser 
· Brannsikkerhet Sjekkliste for Kids 
· Har Håravfall Shampoo Arbeid mot håravfall? 
· Helse Spørsmål for menn 
· Hvordan stimulere hypothalamus kjertel 
· Body Development under graviditeten 
· Hjem rette for Herpes 
· Hjem rettsmidler for en sår Thoat 
· Oppsiktsvekkende fakta om røyking 
· For tynt hår kvinner trenger hjelp