Medicare Retningslinjer for Power Rullestoler og Hjem Evalueringer

Hvis du har Medicare Part B og du trenger en elektrisk rullestol for å komme seg rundt huset ditt, kan legen fullføre de nødvendige Medicare skjemaer for deg. Selv om du må møte egenandel og betale en del av kostnadene, vil Medicare betale for en elektrisk rullestol hvis du kan trygt bruke den i hjemmet ditt, og du har et medisinsk behov for en. Elektrisk rullestol Kvalifisering
p Hvis du ikke klarer å bruke en stokk, rullator eller manuell rullestol, og du kan ikke bruke en scooter fordi det er vanskelig for deg å sitte oppreist og drive sine kontroller, kan du være kvalifisert for en elektrisk rullestol. Elektriske rullestoler er dekket under Medicare Part B. Hvis du er kvalifisert for denne fordelen, betaler Medicare 80 prosent av godkjente beløpet, etter at du har betalt din Medicare Part B fradragsberettiget, og du er ansvarlig for de resterende 20 prosent.

å bli vurdert kvalifisert for en elektrisk rullestol, må du kanskje bruke det i ditt hjem og har en helsetilstand som krever å ha hjelp med daglige aktiviteter som bading, påkledning, toalettbesøk og får rundt huset ditt. Du må også ha godt syn, være i stand til å komme på og av rullestolen og på en sikker måte eller har hjelp mens du bruker den. Du må også ha nok klaring i ditt hjem for å operere rullestolen.

Før du kan kvalifisere må en lege se deg og sende de riktige skjemaene til Medicare forklarer hvorfor du trenger rullestolen og verifisere at du kan bruke den trygt. Medicare vil ikke godkjenne en elektrisk rullestol som skal brukes primært for fritidsaktiviteter eller utenfor hjemmet.

Etter godkjenning, vil du få lov til å leie eller kjøpe rullestolen. Hvis du trenger det for en lengre periode, er kjøper trolig et bedre valg. Men hvis behovet er midlertidig, kan leie spare penger.
Fraud

The Social Security Administration forteller at, selv om de fleste medisinsk-utstyrsleverandører er ærlig, du kan støte på en som svikaktig tilbyr strøm rullestoler til folk som ikke er kvalifisert i henhold til Medicare retningslinjer. Slike forhandlere kan tilby å gi deg en gratis rullestol eller ikke hente co-betaling. De kan fakturere Medicare for en rullestol kan ikke motta eller fortsette fakturering etter at du har returnert det. Du kan rapportere svindel ved å ringe (800) MEDICARE eller (800) 633-4227.

helse

· Hva å drikke for Joint Relief 
· Hvordan velge Medical Billing programvare 
· Ferdigheter for Phlebotomy 
· Hva er MSM? 
· Hva er symptomene på Fabrys sykdom? 
· Hvordan Destroy Great Black Hornet 
· Vestibularisschwannom Gamma Knife Resultater 
· Menn og HPV-vaksine 
· Alternative måter å kurere Tennis Elbow 
· Råtten reker Lukt fjerning