Medicare og videregående Insurance

Medicare, et føderalt administrerte helseforsikring program for eldre og funksjonshemmede, er en omfattende helsetjenester plan. Men det betyr ikke at det er uten sine kostnader, og Medicare dekker ikke alt. Sekundær forsikring kan bidra til å dempe noe av kostnadene for deler A og B av Medicare, og det kan gi tilgang til goder som ellers ikke kan dekkes av Medicare alene. Slik fungerer
p Hvis du har mer enn én forsikring plan, så en av disse forsikringene betaler primære, og den andre betaler sekundær. Det betyr at en forsikring fungerer som normalt (primær), og den andre forsikringen betaler for hva kostnadene blir til overs, for eksempel copayments og coinsurances (sekundær). I de fleste tilfeller er Medicare en primær forsikring, og de mange typer av andre forsikringer som at en forbruker kan ha er sekundære.
Arbeidsgiver Forsikring
p Hvis en mottaker eller hans ektefelle jobber, arbeidsgiver forsikring (eller gruppe helseplan) fungerer som en sekundær forsikring hvis det er et lite selskap. I dette tilfellet ville et lite selskap defineres som 20 eller færre ansatte på gruppen helseplan. Men hvis det er mer enn 20 ansatte, er gruppen helseplan ikke en sekundær forsikring og fungerer som den primære forsikring i stedet.
Pensjonist Forsikring

Vanligvis fungerer alle pensjonist forsikring som en sekundær forsikring til Medicare. Selv om den begunstigede pensjonert fra et stort selskap (mer enn 20 ansatte), etter pensjon, helse planendring slik at det er sekundært i stedet primære. Militære pensjonister 'TRICARE for Life dekning er også sekundær.
P Det er sjelden, men noen unntak fra dette. Et eksempel er føderale pensjonister som får sine ytelser fra Federal Employee helsemessige fordeler Program. I dette tilfellet er deres helseforsikring primære, og Medicare er sekundært.
Medicaid

Medicaid er både en føderal og statlig sponset offentlig helsevesen program som tilbyr gratis forsikring til lav inntekt individer. Hvis kvalifisert, fungerer Medicaid som en sekundær forsikring til Medicare, betaler for coinsurances, copayments og ofte tjenester som Medicare ikke dekker vanligvis, som for eksempel tannlege, visjon og langsiktig omsorg.
Medigaps
med

Medigaps er supplerende forsikring planer som er spesielt utviklet for å fungere som sekundær forsikring til opprinnelige Medicare. Det er 12 typer Medigap planer som hver dekker ulike sett av tjenester, og de fleste Medigap planer dekker coinsurances. De med private helseplaner er ikke kvalifisert for Medigaps, og Medigaps er ikke alltid tilgjengelig for kjøp i alle områder.

helse

· Måter å kontrakt HPV 
· Tegn og symptomer på Lymphatic Cancer 
· Hvordan å opprettholde vekttap etter en Water Fast 
· Child HLR & Choking 
· Hvordan Kill Nymph Flått In-Home 
· Acne rettsmidler fra Nature 
· How To Lose 7 pund eller mer i hofter, lår og rumpe i 2 uker 
· Diett for Nyre Helse 
· Hvordan bli kvitt Man Boobs Forever! 
· Konsekvenser av en lav-protein diett