Grunnleggende prinsipper for Medicare Kvalifikasjoner

Medicare er en helseforsikring program sponset av den amerikanske regjeringen for personer 65 år eller eldre, eller for eventuelle alderen enkeltpersoner som er funksjonshemmet. Medicare faktisk består av to deler: Del A (sykehus dekning) og Del B (sykeforsikring). Enkeltpersoner må oppfylle ulike krav for å kvalifisere seg for å få hjelp i hver del. Men er det noen grunnleggende krav som må oppfylles for å kvalifisere for Medicare generelt. Før ansettelse

Penger sikret fra nasjonen er ansatt hjelper finansiere Medicare-programmet. Derfor må kvalifisere for Medicare, en person eller vedkommendes ektefelle har vært ansatt og hadde betalinger trukket fra en lønnsslipp inn i Medicare-programmet i minst 10 år.
Amerikansk statsborgerskap

Medicare er en føderal program og landets største helseforsikring program. Bare personer som er fastboende eller USA borgere kan søke om Medicare-programmet. Men ikke-amerikanere som tjente amerikanske statsborgerskap i minst fem år før søknad om Medicare er også kvalifisert for fordeler.
Pensjonist

Enhver person er kvalifisert for Medicare hvis han er 65 år eller eldre. Medicare fordeler ikke begynne før en person er 65, med mindre en person kan bevise funksjonshemming.
Disabled

Folk som ennå ikke er 65 kan fortsatt kvalifisere for Medicare hvis de kan bevise en funksjonshemming som hindrer dem fra å arbeide eller hvis de har end-stage renal sykdom, også kjent som permanent nyresvikt som krever dialyse eller transplantasjon. Mens alle typer funksjonshemninger kvalifisert ikke er tydelig angitt på Medicare nettsted, som har fått personnummer uførhet (SSD) betalinger vanligvis kvalifiserer for Medicare.

helse

· Øke sperm volum og øke sædkvalitet naturlig og Mann Impotens Behandling 
· Topp ting å se etter i en Kiropraktikk Scottsdale AZ Tjenesten Professional 
· Svømming Tips For Vekttap 
· Hvordan søke om medisinsk berettigelse 
· Colonic vanning for velvære 
· Reparere Plywood splintering Edges
· DOT-godkjent alkohol tester Devices 
· Restylane Vs. Botox 
· Hva er fordelene i å bruke solenergi ressurser? 
· Hvordan behandle narkotikamisbruk og depresjon samtidig