Hva er Medigap Forsikring?

De eldre og funksjonshemmede i USA har tilgang til Medicare, en omfattende, føderalt administrerte helseprogram. Mens de fleste synes det er rimelig, er det mange kostnader forbundet med det som coinsurances, premier, egenandeler, og avhengig av en bestemt forbrukernes behov, ikke alle tjenester kan dekkes. For å hjelpe forbrukerne avrunder sine helsetjenester, jobbet den føderale regjeringen med private planer om å lage Medigap politikk. Definisjon

Medigap planer er en supplerende forsikring som er laget for å arbeide med Medicare. Disse er private helseplaner som hjelper betale for noen av de ekstra kostnadene forbundet med tradisjonelle Medicare, som coinsurance. Medigap politikk vil også noen ganger gi dekning under fradragsberettigede perioder, og avhengig av hvilken plan en forbrukerkjøp, kan det også gi fordeler som tradisjonelle Medicare ellers ikke dekker.
Påmelding
< p> Det er begrensede tider der en forbruker er garantert rett til å kjøpe en Medigap i henhold til føderal lov uten Medigap nekte ham for dekning eller forsinke dekning av pre-eksisterende forhold, som kalles en "garantert problemet riktig." Når forbrukeren er 65 år eller eldre, er han garantert rett i seks måneder etter at hans 65-årsdag eller måneden han først registrerer i del B i løpet av sin første måleperioden. Forbrukere over 65 kan også være garantert rett til å melde seg for en Medigap hvis de mister kvalifisert helse dekning. I dette tilfellet har de 63 dager til å melde seg for en Medigap. De under 65 er ikke garantert rett til å kjøpe en Medigap henhold til føderal lov. Ulike stater har ulike lover om Medigap innkjøp rettigheter.
Dekket Services

Ifølge føderale forskrifter må alle Medigap politikk dekker et minimum av et ekstra år med sykehus dekning (365 dager), dekning av sykehuset coinsurance, dekning for del B-tjenester, og det må dekke de første tre halvlitere med blod som trengs hvert år. Andre planer dekke ekstra fordeler til en ekstra pris, inkludert dyktig sykepleier anlegget coinsurance, del A og del B egenandel, og del B overskytende kostnader (anklagen om at en forbruker må betale hvis en lege ikke tar Medicare pris for en tjeneste ).
Før 1. juni hadde 2010

Politikk kjøpt før 1 juni 2010 litt forskjellige fordeler og dekning. De var merket A til L. Hvis en forbruker har kjøpt en plan før denne datoen, så han bør fortsette å få dekning akkurat det samme. Planer E og J tilby $ 120 forebyggende helsetjenester screenings hvert år, og plan D, G, I og J har en hjemme-utvinning fordel.
Etter 1 juni 2010
< p> På grunn av endringer gjort av National Association of Insurance kommissærer i 2010, planlegger E, H, I, J og høy egenandel plan J er ikke lenger tilbys på markedet. De er ikke lenger tilbudt fordi flere fordeler, blant annet forebyggende behandling og at-home gjenopprette fordelene ble eliminert. Uten disse fordelene, ble disse planene duplikasjoner av andre planer som tilbys. Endringene inkludert tillegg av nye Medigap fordeler, blant annet et hospice fordel for alle planer som betaler fem prosent coinsurance for reseptbelagte legemidler og avlastningstjenester belastet under et hospice opphold. To nye Medigap planer ble også introdusert til markedet, planlegger M og N, som nå dekker legevakt når du reiser utenlands.

helse

· En samling av vanlige hjem rettsmidler for akne 
· Hvordan lage en naturlig antiseptisk Salve 
· Secrets til en sunn kropp & Great ABS 
· Forstyrrelser som angriper immunforsvaret 
· Slik finner du ut Forringende i yoghurt 
· Hvordan legge til Sugar Alcohol til din Carb Count 
· Lotronex for irritabel tarm syndrom 
· Hjem rette for Ear knitrende 
· Hvordan bruke Cranberry å behandle Diaré 
· Hva er Pure Lead ?