Kvalifikasjoner å motta Medicare Supplemental Insurance i Arizona

For de med tradisjonelle Medicare, kan Medigap politikk bidra til å spare mye penger. De brytes rundt tradisjonelle Medicare ved å betale for ting som for eksempel egenandeler og coinsurance og de leverer noen ekstra fordeler. Imidlertid har ikke alle rett til å kjøpe en Medigap. Disse Medigap innkjøp rettigheter er forskjellig fra stat til stat. Medigap politikk er tilgjengelige i Arizona, og kjøpere bør være klar over de kjøper kvalifikasjoner og regler i staten. 65 år eller alder eller eldre

Delstaten Arizona tilpasser de føderale forskrifter om Medigap innkjøp for de som har nådd 65 år. Når mottakerne blir Medicare kvalifisert i en alder av 65 og bli med Part B (sykeforsikring), har de tre måneder etter sin 65-årsdag til å melde seg for en Medigap politikk. Dette kalles en Medigap åpen påmelding periode. I løpet av denne tiden, de er garantert rett til å kjøpe en Medigap. Den Medigap kan ikke nekte dem en eller annen grunn, og de kan ikke gi dem en venteperiode for sykdom eller skade dekning.
Miste kvalifisert Health Insurance
p Hvis en person er 65 år av alder eller eldre og har allerede vært Medicare kvalifisert for en stund, men mister kvalifisert helseforsikring, kan hun kvalifisere seg for en annen periode hvor hun er garantert rett til å melde seg for en Medigap. Støttemottakeren må registrere deg for del B etter å ha tapt arbeidsgiver forsikring fra et selskap med over 20 ansatte på gruppen helseplan. Støttemottakeren har da en åpen påmelding periode på 63 dager til å melde seg for en Medigap plan som inneholder de samme rettigheter og beskyttelse som de som tilbys til noen som nettopp hadde slått 65 år.
Past Åpen innmelding Perioder

Individer som ikke kjøper en Medigap under åpen påmelding periode kan fortsatt kjøpe en Medigap hvis et forsikringsselskap er villig til å selge dem en. De vil imidlertid ikke oppnå de samme beskyttelse som de ville ha hvis de hadde kjøpt det under den åpne innmelding. De vil mest sannsynlig nødt til å betale en høyere pris, og forsikringsselskapet kan gjøre dem vente i opptil seks måneder for dekning av eventuelle preexisting forhold.
Under 65 år

Personer som er Medicare kvalifisert på grunn av funksjonshemming, end-stage renal sykdom eller Lou Gehrig sykdom og er under 65 er ikke garantert rett til å kjøpe en Medigap henhold Arizona state lov. Men dette betyr ikke at en Medigap forsikring leverandøren ikke vil selge en av disse personene en Medigap politikk. Imidlertid kan en leverandør å gjøre det til en høyere pris, og kan også innføre en forhåndsdefinert tilstand ventetid på opptil seks måneder.

helse

· NYS sykepleier Kontakt Hour Krav 
· Chin Up Bars vil gi deg de resultatene du ønsker 
· Drug Effects på Teenagers 
· Natural Cures Bruke Hydrogenperoksid 
· MLB Regler om steroider 
· Anbefalt Diet for svangerskapsdiabetes hos overvektige 
· Hvor lenge må opiater Uttak Siste? 
· Slik fjerner Skin liktorn 
· Rapid Vekttap: For bedre eller verre 
· Bivirkninger av Candex