Hva er en bifasisk defibrillator?

Hjertestartere er livreddende medisinsk utstyr som brukes av nødetatene personell og leger. De er vanlige i akuttmottak, ambulanser og leger kontorer. De brukes til å reetablere en hjerterytme som faller innenfor normen når livstruende arytmier eller hjerteinfarkt oppstår ved å levere et elektrisk støt til hjertet. Tofaset refererer til den måte på hvilken defibrillatoren leverer strømmen. Historie

Ifølge Case Western University Dittrick Medical History Center, ble den første vellykkede menneskelige defibrillering utført i 1947 av Dr. Claude Beck. Defibrillering ble opprinnelig utført direkte på hjertet bare under operasjonen. De tidlige defibrillering maskiner alle ansatt vekselstrøm før overgangen til likestrøm. De likestrøm defibrillatorer (utviklet på slutten av 1950-tallet) ansatt en Lown bølgeform, som betyr maskinene levert en uniphasic (én vei eller monophasic) strøm fra en padle til den andre. Dette var standarden for nesten 30 år før innføringen av bifasisk bølgeform.
Uniphasic defibrillering

Til tross for at standarden i flere tiår, var uniphasic defibrillering ikke en ideell løsning . Den uniphasic bølgeform kalles for en enkelt utbrudd av strøm mellom 200 og 360 joule å bli gått gjennom overkroppen for en brøkdel av et sekund. Selv om denne metoden kunne gjenopprette en normal rytme, kan det også ta flere støt for å gjenopprette rytmen. Gjentagelse av sjokk og høyere energi støt kan forårsake brannskader og påføre skade på hjertemuskelen.
Bifasisk defibrillering

bifasisk defibrillering, strømmen går i én retning fra padle å padle og deretter i den andre retningen. Energinivået levert variere i løpet av leveransen, som er noe lengre enn i uniphasic defibrillatorer, men likevel mindre enn et sekund. Fordelene med den bifasiske fremgangsmåte er at den krever mindre energi for å gjenopprette en normal hjerterytme, selv i høy impedans (motstand mot strøm) individer. Det finnes bevis på at dette senker risikoen for brannsår og mobilnettet skader på hjertet.
ICD

En anvendelse av bifasisk defibrillering metoden er i implanterbar hjertestarter-defibrillatorer (ICD). ICD-tallet ble utviklet som en behandling for de med høy risiko for dødelig hjertesykdom. De er implantert i brystet og overvåke hjerte for ventrikkelflimmer og tachychardia. I tilfelle av slik flimmer eller tachychardia, vil ICD levere en bifasisk strøm, ligner på en ekstern defibrillator, i et forsøk på å stoppe unormal rytme.
Eksterne defibrillatorer
< p> Med den økende mengde bevis som bifasisk defibrillator levere høyere nivåer av suksess ved å gjenopprette normal hjerterytme, er deres bruk blir mer utbredt. Den bifasisk bølgeform har vært standard i automatiske eksterne defibrillatorer (AED) for noen tid. Dette er typer som finnes i døgnvakt kjøretøy og også i enkelte bedrifter og offentlige innstillinger. I økende grad har bifasisk bølgeform modellen vært i manuelle defibrillatorer som er mest sett i medisinsk innstillinger som sykehus.

helse

· Normal HDL Range 
· Hvordan få en Lip Stain Off
· Hva er vitamin B15? 
· Lett å sette pris tredemølle Kjøp Sjekkliste 
· Humant papillomavirus Cure 
· Naturlig hjemme rettsmidler for forstoppelse 
· Hvordan holde barna Sikker 
· Hvordan å spise fem ganger per dag på Jenny Craig 
· Hvordan bruke Primatene Mist 
· Lipanthyl bivirkninger