Definisjon av en Crash Cart

En krasj cart er en vogn med hjul med skuffer fylt med medisinsk utstyr som brukes for nødhjelp utenfor legevakten. De er mest brukt til å hjelpe medisinsk personell raskt svare på folk som har gått inn hjertestans, som ofte blir referert til som pasienten har "krasjet", ifølge Free Dictionary nettstedet. Steder

Crash vognene brukes i sykehus, klinikker og sykehjem samt i ambulanser og andre utrykningskjøretøyer. Crash vognene kan brukes overalt at medisinsk personell arbeid.
Enheter

Medisinsk utstyr på krasje vognene kan omfatte kardiale defibrillatorer, hjerte-skjermer, oksygen masker, oksygen tanker, blod press mansjetter og stetoskop.

Drugs

Mange legemidler er holdt i skuffer av en krasj cart, inkludert, insulin, adrenalin, Benadryl, nitroglyserin, og ulike bedøvelse og smertestillende.
diverse elementer

Andre elementer som trengs på krasje vognene inkluderer hansker, sprøyter, bandasjer, medisinsk tape, spritservietter, svamper og tourniquets.

Organization

Sørge for at krasje vognene er fullt utstyrt og pent organisert er avgjørende for å redde minutter eller sekunder som er kritiske til å redde liv i en nødsituasjon. Medisinsk personell bruker sjekklister for å sikre at hvert element er på sin rette plass etter hver gang det brukes.

helse

· Hva er Sensorisk Integrasjon Disorder? 
· En kosmetisk tannlege kan hjelpe deg gjenoppbygge Smile 
· Hvordan leie en god plastisk kirurg 
· LASIK Vs. Lasek kirurgi 
· Teenage Pregnancy Informasjon 
· St. John S Wort: Et naturlig alternativ for behandling av depresjon Symptomer 
· Hjemmelaget Body System Cleansing Informasjon 
· Hva ville forstyrre en Pace Maker? 
· Kreft Whipple Prosedyrer 
· Allergi Slik Unngå Utendørs allergener