Hvilken type terapi er EMDR ?

EMDR står for Eye Movement desensitivisering og reprosessering , og er først og fremst brukes til å behandle mennesker med traumer historier , spesielt de med post- traumatisk stress lidelse eller PTSD . Det er også brukt til å hjelpe mennesker med rusproblemer og fobier . Funksjon
p Som en behandling for mennesker med traumer historier , er EMDR en av de mest forsket og effektive behandlingsmetoder. Det har hjulpet folk med et bredt spekter av traumer , inkludert krig , overgrep , voldtekt , naturkatastrofer og store ulykker .
Egenskaper

Prosessen med EMDR er relativt enkel , men unik i forhold til tradisjonelle typer psykoterapi . Det vanligvis innebærer klienten tenker om den traumatiske hendelsen mens terapeuten bruker en type stimulering , vanligvis fingerbevegelser gjort foran kundens ansikt eller hånd tapping. Selv om dette er den generelle prosessen, er det en kompleks , mangesidig behandling med mange komponenter som er nødvendige for at det skal fungere ordentlig .

Misforståelser

EMDR er ofte forveksles med typer kognitive og atferdsmessige terapier . Imidlertid beskriver Francine Shapiro , grunnleggeren av EMDR , det som " Adaptive Information Processing ", som hun sier virker ved å endre forbindelsene i hjernen som kobler traumatiske minner og følelser og tanker knyttet til dem .
< br >

helse

· High Blood Pressure 
· Svake Synet Trening, Herbal rettsmidler for bedre syn 
· Brokk Behandling Kirurgi 
· Hvordan identifisere Symptomer på Helvetesild Virus 
· Duromine Tips 
· Fakta om organdonasjon og transplantasjon 
· Los Angeles familieplanlegging klinikker 
· Hvordan registrere for Medicare Online 
· Kjøpe en tredemølle - Hva du bør vurdere når du gjør et valg 
· Hvordan bruke linfrøolje for Weight Loss