Hvordan gjenkjenne aviophobia

Den dype og irrasjonell frykt for noe som er kjent i psykologiske termer som en fobi. Noen fobier er så alvorlige at de forårsaker en person til å slutte å fungere normalt i samfunnet. Fobier er en vanlig form for angstlidelse, og de er svært vanlig i hver rase, kjønn og kultur rundt om i verden. En av de mer vanlige fobier er aviophobia, eller irrasjonell frykt for å fly. Lære å gjenkjenne symptomer på aviophobia slik at du kan få profesjonell hjelp. Instruksjoner
en

Lær definisjonen. Aviophobia er frykten for å fly i et fly, og er en angstlidelse som bare har eksistert i de siste hundre år eller så. Aviophobia er ofte nært knyttet til andre typer fobier, som for eksempel klaustrofobi (frykt for confining mellomrom) og acrophobia (frykt for høye steder).
2

Analyser angst nivå. Hvis du unngå å fly, for forretninger eller fornøyelse, og føler seg engstelig ved tanken på å sykle i et fly, kan du ha aviophobia. Mange mennesker med denne lidelsen finne at flyskrekk vesentlig påvirker deres liv - de kan ikke fly for arbeidsrelaterte turer og kan ikke delta i familiesammenkomster eller ferier som krever flyr
3

. Bestem hvor alvorlig angst er. Noen mennesker berørt med aviophobia er så engstelig at selv synet eller tanken på fly, gjør flytrafikken eller flyplasser dem kvalm eller får dem til å kaste opp. Det er ikke uvanlig for de med aviophobia å ha panikkanfall når de må fly på et fly.
4

Recall hvis du har hatt en traumatisk opplevelse knyttet til fly. Kanskje du har opplevd en turbulant flytur som et barn eller fløy på et fly til en familie begravelse og knytte tristhet med turen. Mange mennesker som lider av aviophobia har internalisert noen av medieoppslag om flyulykker og har opplevd kronisk eksponering for reportasjer og undersøkelser i flyulykker.
5

ut om utdanning hjelper. Hvis du er betydelig mindre engstelig om fly reiser etter å lære litt om hvordan et fly fungerer eller lese statistikken for fly som krasjet mot de millioner som ikke gjør det, er du heldig. Typisk behandling for aviophobia er utdanning og kjennskap til de funksjoner og metoder for flyving.

helse

· Alzheimers Aktiviteter 
· Slik unngår Bunions Fra Forverring 
· Hva er alvorlig kronisk ulcerøs Proctocolitis? 
· Hvordan bruke nitroglyserin tabletter for utbruddet av hjerteinfarkt 
· Hjemmelaget Emergency Neck Brace 
· Tre viktigste årsakene til Gum Disease 
· Fluorescerende lys Svimmelhet Cure 
· Ryggmargsbrokk occulta Symptomer 
· Fakta om Sugar & Sugar erstatter 
· HIPAA Disclosure til Law Enforcement