Bivirkninger av Angst Medisinering

Medisinering resept er en viktig del av behandlingen for angst-relaterte lidelser som panikklidelse eller post-traumatisk stress lidelse. Disse medikamentene regulere noen av de fysiske symptomer assosiert med slike sykdommer, så vel som lette noen av psykologiske symptomer, noe som gjør det enklere å behandle talk terapi. Som med mange reseptbelagte stoffer, er det noen bivirkninger forbundet med vanlig foreskrevet angst medisiner. Betablokkere

betablokkere blokkere reseptorer som aktiverer adrenalin og noradrenalin i hjernen. De er signalstoffer som er forbundet med ubehag eller stress i sinnet. Nivåene øker betydelig når kroppen går inn i "fight or flight" situasjoner. Angstlidelse pasientenes hjerner har en tendens til å ha økte nivåer av adrenalin og noradrenalin uavhengig av om de er i legitimt stressende situasjoner. Dermed noen leger foreskrive betablokkere slik Lopressor for behandling. Noen bivirkninger forbundet med disse medikamentene er hoste, uskarpt syn og kalde hender. Mer alvorlige bivirkninger er ekstremt kalde hender og føtter og allergiske reaksjoner på huden og hallusinasjoner.
SSRI

Serotonin er et signalstoff som bidrar til å stimulere positive humør og glede. Hvis serotonin reseptorer ikke fungerer som de skal, reabsorbs hjernen dem, forårsaker lavere nivåer. Ved å begrense hjernens reopptak, forblir serotonin i hjernen lengre. SSRI inkluderer brukte antidepression medisiner som Celexa, Prozac, Lexapro, Zoloft og Paxil, som også er brukt som et anti-angst medisinering. Bivirkninger inkluderer redusert libido og tidlig utløsning. Øresus, tørr munn og søvnproblemer kan også forekomme.

Benzodiazepiner

Benzodiazepiner er en av de mer vanlige typer medisiner foreskrevet til angst lidelse pasienter. Disse medikamentene, som inkluderer Xanax og Valium, samhandle med kroppen ved å styrke mulighetene til GABA protein, eller GABA. Det er ansvarlig for å indusere avslapning følelser i muskler og nerver i kroppen. De har en tendens til å fremme døsighet, og i noen tilfeller, et hypnotisk tilstand. Langsiktige bivirkninger kan være avhengighet, hukommelsestap og til og med depresjon. Andre effekter er knyttet til medisiner er ment avslapping mål som dårlige motoriske ferdigheter og sløret tale.
Azapirones

Azapirones er noen ganger foreskrevet i stedet for benzodiazepiner fordi de ikke er like vanedannende og ikke forårsake sedasjon. De virker ved å stimulere serotonin reseptorer, forårsaker mer produksjon. Men de har også den uønskede virkning av negativt å endre dopamin-reseptorer. Bivirkninger forbundet med azpirones medisiner som Buspar omfatter svimmelhet, kvalme og nervøsitet. Døsighet og tretthet er forbundet bivirkninger når Buspar er avviklet.
Addiction og tilbaketrekning

Avhengighet er en spesiell bekymring for de som er foreskrevet større doser av benzodiazepiner. Plutselig tilbaketrekning kan også bringe på uønskede bivirkninger. For Xanax, disse symptomene er oppkast, søvnløshet og selv anfall. Selv med langsom seponering, spesielt med Valium, kan noen bivirkninger oppstår som minimale økninger av angst, irritabilitet, skjelving og dysphoria.

helse

· Berolige kroppen med Marshmallow Root Herb 
· Hvordan bruke kinesiske Iron Balls 
· Hvordan bruke Standard Baking Soda i First Aid 
· Hvordan behandle Hypotermi 
· Virkningene av Percocet Drug Abuse 
· Lavere Venstre magesmerter hos barn 
· Matvarer som forårsaker høye triglyserider 
· Brenn fett Fast-Slanking To Lose Inches Of Belly Fat 
· Symptomer på et hode kaldt 
· Medicaid og kronisk sykdom i eldre