Slik unngår du at psykiske problemer

Psykisk sykdom er klassifisert som en psykologisk eller atferdsmessige avvik fra normale måter fungerer som negativt påvirker livet til pasienten. Eksempler på psykisk sykdom inkluderer stemningslidelser, psykotiske lidelser, spiseforstyrrelser og angstlidelser. Psykisk sykdom er vanskelig å hindre når det er i full kraft, men hvis du kjenner faresignalene og ta forebyggende tiltak på et tidlig stadium, er det mulig å unngå de verste scenarioene. Instruksjoner
en

Kjenn din families historie. Psykisk sykdom er ofte arvelig. Hvis du har en familiehistorie med en bestemt psykisk lidelse, er det en økt sjanse for at du også kan bli påvirket av denne lidelsen en gang i livet ditt. Bli utdannet om eventuelle forstyrrelser som har påvirket din familie og se en lege eller psykolog umiddelbart hvis du utvikler noen spørsmål om din egen mentale helse.
2

adresser traumatiske hendelser. Når stressende situasjoner, for eksempel et dødsfall i familien, skilsmisse, vold eller katastrofe, skje i livet ditt, være proaktiv. Diskuter dine følelser om hendelsen med venner, familiemedlemmer eller en rådgiver.
3

Kjenn faresignalene. Hvis du føler deg følelsesmessig utenfor sentrum, ta forholdsregler og gå til en lege eller psykolog for å få hjelp. Hvis du tenker rare tanker, følelse trukket tilbake, er deprimert eller overdrevent sint, har problemer med å spise eller sove, kan dette være tegn på at du opplever følelsesmessige problemer og bør behandles så snart som mulig.
4

Iverksette tiltak for å holde deg mentalt og følelsesmessig sunn. Akkurat som du trener og spiser sunn mat for å forebygge fysiske plager, er det viktig å innlemme avslapping og stress-relief teknikker i det daglige liv for å hindre mental og emosjonell støtte. Lær om fordelene med dype pusteøvelser, meditasjon, journalføring og mange andre strategier som forbedrer mental helse. Finn ut hva som fungerer best for deg.

helse

· Slik fjerner fotvorter 
· Hva er Suboxone behandling? 
· Hvordan få Heavy Tartar Off av tennene 
· Botemidler for overgangsalderen hetetokter og nattesvette 
· Risikoen for ikke-ventilert Propan Fireplaces
· Armour Med for skjoldbrusk Problemer 
· Fare for Lead Paint på utsiden av huset, men ikke interiør 
· Hvordan bli kvitt loppebitt on Human Legs 
· Tester for en Stroke 
· Tegn og symptomer på en basilaris migrene