Kronisk depresjon og alvorlig angstlidelse

Depresjon og angst lidelser er økende vanligste psykiske sykdommer som påvirker millioner av amerikanere hvert år. Til tross for forskjeller i hver tilstand, de ofte opptrer sammen, noe som gjør effektene av disse sykdommene mer skadelig. Forstå egenskapene til hver tilstand er det første trinnet i å identifisere og behandle dem. Fakta

Ifølge Angst Disorders Association of America, angstlidelser påvirker 40 millioner amerikanere hvert år, og er den vanligste psykiske lidelser i Amerika. Depresjon påvirker 20.900.000 amerikanere årlig
Link mellom depresjon og angst

Depresjon og angst er ikke det samme tilstand;. Men disse stemningslidelser forekommer ofte i samvirke med hverandre . Samtidig forekomst av depresjon og angst fører til økt alvorlighetsgrad av symptomer, lengre og mer krevende behandlinger og en økt risiko for selvmord.

Likheter

Mange av karakteristikkene av depresjon er synonymt med de av alvorlig angst som irritabilitet, muskelspenninger, hodepine, søvnproblemer og problemer med å konsentrere.
Forskjeller

energinivå mellom depresjon og angst varierer betydelig som depresjon er assosiert med lavere nivåer av energi og økt tretthet. Depresjon er preget av følelser av håpløshet, tristhet, og disinterest. Angst er definert av følelser av panikk, rastløshet, irrasjonell frykt og vedvarende bekymring.
Behandling
p Som depresjon og angst er begge stemningslidelser, deres behandling alternativer er svært lik . Anti-depressiva er vanligvis foreskrevet for begge forhold, ofte i kombinasjon med kognitiv atferdsterapi.

helse

· Guidet meditasjon for Psychic Development 
· Diaré Dietter 
· Natural Cures for bakteriell vaginose, årsaker og symptomer 
· Finne en kiropraktor for å behandle din tilbake smerte 
· Hvordan behandle Red Gjær 
· Virkningene av alkohol misbruk på menn i førtiårene 
· Basilic venetrombose Treatment 
· Måter å overvinne frykten for Taler 
· Sport Brokk Symptomer 
· Isopropanol Vs. Denaturert alkohol