Addictive Personality Types

Vi alle kjenner dem. De er våre familiemedlemmer, våre venner og våre kollegaer - folk hvis liv er kontrollert av en avhengighet. Sykdommen er kompleks og behandling programmer er ofte mislykket. Ifølge "American Scientist", færre enn en tredjedel av alkoholikere erfaring bedring etter to års behandling. Mange i mental helse samfunnet mener at å identifisere de mest sårbare personlighetstyper kan hjelpe i kampen mot avhengighet. Stresset eller engstelig personlighetstype
For noen fører stress til vanedannende atferd.

Noen mennesker er mer sårbare for avhengighet når de opplever høye nivåer av stress. De mangler sunne mestring og velge å unngå sine problemer ved å slå til alkohol, gambling og andre raske løsninger. Kan ikke tolerere ubehagelige følelser i lengre tid, de søker ut umiddelbare løsninger for sin følelsesmessige smerte.
Antisosial personlighetsforstyrrelse Type

Antisosial folk handle impulsivt for å få umiddelbar tilfredstillelse de krever. Fordi de ikke føler de passer inn i samfunnet, trosse de sine normer ved å lyve, stjele og manipulere. I stedet for å lære av sine feil eller føler anger for smerten de har forårsaket, antisosiale mennesker spille offeret, peker fingeren av skylden overalt, men på seg selv.
Umodne Personality Type |
Umodne personlighetstyper aldri synes å nå voksen alder.

umoden personlighetstype er sett hos personer som aldri har vokst ut av selvopptatthet av barndommen. De har en tendens til å bli bundet til sine foreldre i stedet for å ta ansvar for seg selv. Selv om de har oppnådd lite i livet, er de fortsatt brautende. Deres usikkerhet gjør forming sterke vennskap vanskelige, noe som resulterer i isolasjon og en avhengighet av avhengighet for selskapet.
Passiv-aggressiv personlighetstype

Passiv-aggressive mennesker don ' t rope eller bruke fysisk trusler. Faktisk, de ofte ser ut som de roligste mennesker i rommet. Men inni de føler ute av kontroll og er fylt med en dyp sinne de ikke ønsker å erkjenne. Fordi de ikke klarer å uttrykke sine følelser på sunne måter, folk som dette feriestedet til subtile former for gjengjeldelse, for eksempel sabotere innsatsen til de rundt dem eller maskering fornærmelser med yrker med kjærlighet og omtanke.
Self-Straffende personlighetstype

self-straffende personlighetstype er klar over sin vrede, men er redd han kan bli voldelig og skade noen. I stedet for å jobbe på årsaken til hans usunne følelser, undertrykker han dem. Hans avhengighet er en form for selvtillit straff fordi han er fullt klar over de negative konsekvensene både hjemme og på jobb, men han ser ingen annen måte å lindre hans indre spenning.

helse

· Hvordan identifisere symptomer på cystisk fibrose 
· Hvordan komme seg fra Kirurgisk Amputasjon 
· Hvordan skal anke Denial of Short Term Disability Dekning 
· Cobra Forsikring Forklart 
· Hvordan bli kvitt vorter på undersiden av Kid Feet 
· Få en banging Beach Body nå Med Super Menneskelig Mark Briggs Of P90X Plus 
· Løs slapp hud :: Hva forårsaker det? 
· Forberedelse til en CAT Scan 
· Kiropraktor Graston Technology 
· Pride mobilitet scootere åpne opp ubegrensede muligheter.