Vurderingsverktøy og Mental Helse

Psykiske vurderinger er en viktig sett med verktøy som hjelper fagfolk og til og med det offentlige måle deres behov for psykisk helsevern. De hjelper legene vite når du skal henvise en pasient til en mental helse profesjonell, og hjelpe noen som vet når det er på tide å be om hjelp. Om Mental Helse Assessments

Mental Helse Vurderingene er verktøy psykologer, psykiatere, leger og sosialarbeidere bruker for å bestemme en persons psykiske helsebehov. Noen studier er stille spørsmål eller krever en person for å utføre oppgavene med det formål å diagnostisere en sykdom slik som depresjon, angst, ADHD eller autisme. Noen vurdere risikonivå for ting som alkohol eller stoffmisbruk eller selvmord. De er ofte en del av en bredere vurdering for pleietrengende på et sykehus eller omsorgssenter. Disse vurderingene er vanligvis brukt i forbindelse med andre verktøy, for eksempel familiens historie, medisinsk historie og tidligere diagnoser for diagnostiske formål.
The Global Mental Health Assessment Tool

Global Mental Health Assessment Tool er en 10 - til 15-minutters datamaskin vurdering utformet for å vurdere en kundes potensial for et bredt spekter av psykiske diagnoser. Det anser også risikoen for selvskading. Verktøyet har en historie med å forutsi diagnoser som viser seg korrekt under videre vurdering av en profesjonell. Programmet er designet for en fastlege å gi til pasienter som rapporterer symptomer. Det genererer en henvisning brev at pasienten kan ta til en mental helse profesjonell.
Depresjon Self-Assessment

Mayo Clinic tilbyr en online depresjon self- vurdering. Folk som mistenker at de kan lide av depresjon besvare 10 spørsmål og få en vurdering av risiko deres. Spørsmål spenner fra de om fysiske symptomer som tap av appetitt eller sove til mellommenneskelige problemer som for eksempel å trekke seg fra venner og familie. Denne vurderingen er ment å være et verktøy som oppmuntrer mennesker i fare for å få mer helhetlig vurdering fra en profesjonell.
SAD PERSONER Assesssment

SAD PERSONER vurderingen er et verktøy som hjelper bedømme risikoen for selvmord. Forkortelsen står for kjønn, alder, depresjon, tidligere forsøk, etanol (alkohol) misbruk, rasjonell tanke tap, sosial støtte mangler, organisert plan, uten ektefelle og sykdom. Alle disse risikoområdene er gjennomtenkt og vurdert. Dette gir en bekymret faglig utgangspunkt for å fastsette nivået for støtte eller inngrep en klient som kan være i faresonen for selvmord behov. Spørsmålene også tjene som snakker punkter for å hjelpe en profesjonell letthet inn i samtale om selvmordsrisiko med en klient eller pasient.

helse

· Radiologi og gikt 
· Hva er en laminotomy? 
· Oksykodon Vs. Oxycontin 
· Hvordan bruke te å forebygge urinveisinfeksjoner 
· Foods høy i vitamin K 
· Hvordan helbrede en brukket håndledd 
· Perimenopause Symptomer på menstruasjonssyklusen 
· Safe Åpning Prosedyrer 
· Tegn og symptomer på leverproblemer hos barn 
· Slik tester for en Bone Marrow Match