Hvordan identifisere potensielle barrierer for å endre

Endre er en konstant i livet, men folk har dannet mange barrierer som skal endres. Det er en skremmende tur fordi det upends alt vi vet. Identifisere barrierer for å endre kan hjelpe oss å se hva som holder oss fra å gjøre livene våre bedre. Når det er problemer i våre liv, er det bare gjennom endring som vi kan løse dem. Derfor er det viktig å være i stand til å identifisere våre personlige barrierer for å forandre og å overvinne dem. Bare på den måten kan vi integrere endring inn i våre liv og lære å leve med konsekvensene. Instruksjoner
en

Identifiser hvis du klamrer seg til en tradisjon. Dette kan være en barriere for å endre det holder deg fra å prøve noe nytt. Bare fordi noe er en tradisjon betyr ikke at det er den eneste måten noe kan gjøres.
2

Undersøke lojaliteten til eksisterende relasjoner. Noen ganger er disse lojalitet kan holde oss tilbake fra å endre. Avgjør om lojaliteten til forholdet er verdt å bo i samme situasjon. Noen ganger endrer betyr å endre relasjoner som er viktig i livet ditt.
3

Finn ut om du akseptere behovet for endring. Selv om endringen kan være noe du tenker på, kan det hende du ikke har akseptert at endring er virkelig nødvendig. Undersøke om endringen er virkelig nødvendig, og deretter godta at det er noe som må gjøres.
4

Identifisere eventuelle usikkerhet vedrørende endring. Endring kan gjøre ting annerledes og som kan gjøre folk føler seg usikre. Undersøke hvordan endringen vil påvirke livet ditt og hvordan det kan gjøre at du føler deg usikker. Finn en måte å håndtere disse usikkerhet for å fremme endring i livet ditt.
5

Avgjør om du foretrekker den eksisterende ordningen. Endring kan være absolutt nødvendig, men det kan være lettere å bo i dagens ordning. Dette er en stor hindring for endre seg. Den nåværende situasjonen er behagelig og enkel. Endring ville være ubehagelig og vanskelig, selv om det er nødvendig.
6

Undersøke om det er en frykt for det ukjente. Hver gang en endring er gjort i livet, bringer det om nye og ukjente ting. Det er normalt å være redd for hva endringen vil skape, men dette kan være en barriere for å initiere endring i det hele tatt. Avgjøre om denne frykten er å holde deg fra endring.
7

Finn ut om det er en frykt for ikke å kunne utføre så vel i den nye situasjonen. Endringen vil føre til et nytt sett av omstendigheter som vil teste dine evner. Det er bare naturlig å frykte at du ikke kan være i stand til å gjøre så vel som i de situasjonene. Bruk affirmasjoner og visualiseringer for å overvinne dine barrierer og nå en nye nivåer av suksess.

helse

· Er munnsår et symptom på Fibromyalgi? 
· Riktig Prosedyrer for bruk av en Manlift 
· Bryst infeksjon Symptomer 
· Leukemi Symptomer hos voksne 
· Neck Pain Treatment -the Ultimate behandling for nakke problemer 
· Hvordan rense hendene 
· Abalone & matforgiftning 
· Effektiviteten av Depo Provera 
· Slik unngår du at Tarmgass 
· Hva er årsakene til Orofacial?