Hvordan å la gå av vonde minner

Fortiden kan være en smertefull påminnelse om hvem du var, hva du gjorde med andre eller hva andre gjorde mot deg. For å leve fritt og lykkelig du må gi slipp på smertefulle påminnelser som drar deg ned følelsesmessig. Det er mange nyttige måter å nærme seg dette for å helbrede vellykket. Instruksjoner
en

konfrontere den som uroe deg. Dette fungerer bra i mange tilfeller, men alltid diskutere planen med noen først. I visse misbruk situasjoner dette ikke kan være tilrådelig.
2

snakke det over og la det gå. Finn en fortrolig som vil lytte og støtte deg. Snakke gjennom vonde minner er en fin måte å finne ut av ting.
3

Søk profesjonell rådgivning. Mange ganger smerte er for mye å håndtere alene eller med en venn. Gjør en avtale med en rådgiver og diskutere de sakene som du holder på.
4

Bli med i en støttegruppe. Å være rundt andre mennesker som deler lignende erfaringer er en sunn måte å helbrede.
5

Grieve til du føler deg fornøyd og deretter la de vonde minnene gå. Hver enkelt sørger forskjellig. Hver person har en annen lengde på tid og en annen prosess de går gjennom når sørgende.
6

meditere og be. Sett deg ned i et rolig sted og meditere. Lese meditasjoner hele dagen og bønn er også effektive metoder for helbredelse.

helse

· Slik unngår arrdannelse fra en Steam Burn 
· Hva er en Activator Justere Instrument ? 
· Hva er Cerebral diabetes? 
· Hvordan har en bedre søvn 
· Hjem rettsmidler for å øke din Nil sædkvalitet 
· Bli kvitt Belly Fat Uten så mye problemer 
· Hvordan lage Melanin i Body
· Hvordan Reset My Sleeping Pattern 
· Tea Tree Oil & Psoriasis 
· Virkningene av Excess Selen i Horses