Typer av depresjon behandlinger

Depresjon rammer om lag 13-14 millioner mennesker årlig (se Ressurser). Likevel, mindre enn en tredjedel av deprimerte mennesker søke profesjonell hjelp. Hva mer er, mange mennesker er deprimerte, men ignorerer symptomene på sykdommen slik at de ikke får hjelp. På den annen side, hvis de er klar over, for ofte de ikke klarer å nå ut for hjelp på grunn av stigma forbundet med depresjon. Så snart depresjon treff, er det viktig å få hjelp så snart som mulig, enten til deg selv eller en venn eller elsket en som er deprimert. Identifikasjon

Depresjon behandlinger kan deles inn i to hovedtyper. Den første typen avtaler med korrigere kjemiske og biologiske uregelmessigheter oppstår med depresjon. Disse inkluderer behandlinger med antidepressiva, stemningsstabiliserende medisiner, elektrisk støt behandling (ECT) og psykokirurgi. Den andre typen fokuserer på de psykologiske aspekter eller snakker behandlinger, for eksempel økter med en terapeut eller familierådgiver.
Medisinering Therapy

Ofte deprimerte mennesker lider av kjemiske ubalanser i hjernen. Det er derfor de fleste, terapeuter bruker medisiner som kalles antidepressiva å skabb depresjon symptomer mens behandling av sykdommen. Hver antidepressive fungerer på en annen måte å gjenopprette hjernen til sin rette kjemiske balanse. Antidepressiva øker kjemikalier i nervesystemet som kalles nevrotransmittere. Men ikke antidepressiva ikke mirakler over natten. Etter ca 3 til 4 uker, mange pasienter merker en forbedring, selv om noen dager er bedre enn andre. Den rette medisinen vanligvis ikke er funnet umiddelbart, men gjennom prøving og feiling. Hvis det er for mange bivirkninger, blir et nytt medikament substituert inntil bare den rette er funnet. I løpet av de første dagene og ukene av medikamentell behandling, pasienter må overvåkes. Dessuten antidepressiva, er andre legemidler noen ganger brukt for behandling av depresjon. For eksempel er mindre beroligende midler kalles benzodiazepiner brukes for behandling av angst, som ofte følger med depresjon, hjelper en person sover. I behandling av bipolare lidelser er stemningsstabiliserende tidvis brukt. En teknikk som kalles silikonpupper bruker andre medisiner for å hjelpe et antidepressivum gjøre en bedre jobb.
Hospitalization Therapy

Når en deprimert person blir en fare for enten selv eller andre, er det nødvendig på sykehus ham før han fikk full stabilitet, samt tillatt tid for effekten av antidepressiva å begynne å sparke i. Vanligvis omfatter dette en 3 - til 4-ukers periode
Elektrokonvulsiv Therapyx og Psykokirurgi

Elektrokonvulsiv terapi (ECT), også kjent som elektrisk sjokkbehandling, har vært brukt i mer enn et halvt århundre, men det er fortsatt en av de mest kontroversielle behandlinger. ECT er vanligvis bare brukes i alvorlig deprimerte pasienter hvor annen behandling ikke har vært effektiv. I ECT, er elektriske pulser plasseres på pasientens hode å indusere en nøye kontrollert passform (anfall). Utført under full narkose, er pasienten ikke er bevisst på beslaget og er også gitt et muskelavslappende middel for å minske risting bevegelser så det er ingen skade. Mellom 6 og 12 ECT-behandlinger er vanligvis gitt to ganger ukentlig. Ofte folk er innlagt på sykehus under behandling, men de kan også motta dem som polikliniske pasienter. Psykokirurgi er behandling av depresjon ved hjelp av kirurgiske teknikker for å ødelegge hjernevevet. Sjelden brukt, er det en siste utvei for akutte psykiatriske lidelser.
Psykoterapi

Psykoterapi er den psykologiske behandlingen av depresjon. Ved siden av arbeidet med enkeltpersoner, ofte terapeuter arbeider med grupper av mennesker. Noen få av de mange terapeutiske tilnærminger som brukes for behandling av depresjon inkluderer atferdsterapi, kognitiv atferdsterapi, kognitiv terapi, interpersonlig terapi, familieterapi og rasjonell emotive terapi. Atferdsterapi, kognitiv atferdsterapi og kognitiv terapi er alle basert på å endre negative tanker og atferdsmønstre. Disse typer behandlinger fokusere på hvordan tanker og atferd bidra til depresjon. Vanligvis kortsiktige terapi, de bruker enkle metoder for å fokusere på negative tankemønstre (kognitive forvrengninger). Det er mest effektive med folk som er mer kognitivt-bøyd. Mellommenneskelige terapi fokuserer på å forbedre pasientens sosiale relasjoner. Også kort sikt, mellommenneskelige terapi fungerer med kommunikasjonsferdigheter, uttrykker følelser og selvsikkerhet. Det kan innebære gruppe terapi så vel som individuelle økter. Familieterapi innebærer depresjon knyttet til familieforhold og deres roller. Rasjonell emotive atferdsterapi (REB) er av den oppfatning at folk streber etter å holde seg i live for å finne en viss grad av lykke, men vedta irrasjonelle atferd og holdninger som hindrer sine mål. I REB terapi, pasienter arbeide sine negative følelser av hvorfor tragiske hendelsene skjedde, og deretter lære hvordan du skal gå videre med livet, selv om livshendelser avbrutt sine planer. De avtale med alle "skal ha" og "oughts" som plager deres sinn.
Misforståelser

Ofte deprimerte mennesker ikke klarer å få hjelp fordi de vet om en annen person som ikke fikk hjelp med en viss form for depresjon behandling. Men, akkurat som mennesker er forskjellige, så er depresjon terapi. Med andre ord, hva som ikke fungerer for en kan være effektive for noen andre. Hver pasient og sak er forskjellig.
Warning

Ofte folk som overvinne et anfall av depresjon, føler de er helbredet og at symptomene kommer aldri tilbake. Men fordi depresjon kan oppstår på nytt, er det viktig å få hjelp igjen når det trengs.

helse

· Hva er farene ved CAT skanner? 
· Organisk Kosher Meat Informasjon 
· Crossroads Gir Addiction Treatment Services 
· Sunn Low-Fat Diet Meals 
· Hvordan behandle penile gjær infeksjoner 
· Blærekreft Symptomer hos kvinner 
· Koldbrann Natural Treatment 
· Bivirkninger av Prozac Tilbaketrekking 
· Hva er symptomene på Spleen lymfom? 
· Prognose for en brukket arm med osteoporose