Hva er depresjon forårsaket av?

Depresjon er en alvorlig lidelse som påvirker helsen til både sinn og kropp, og kan forårsake store vanskeligheter i din evne til å gå om normale daglige aktiviteter som å ta vare på deg selv og jobbe på en jobb. Årsakene til depresjon inkluderer ubalanser av visse kjemikalier i hjernen din, genetiske faktorer og miljømessige situasjoner. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic om årsakene til depresjon. Kjemiske ubalanser

ubalanser av visse nevrotransmittere i hjernen, slik som serotonin som moderat humør, kan forårsake depresjon ved å forårsake fysiske endringer i hjernen din.
Hormonforstyrrende effekter
med

Ubalanser i nivåer av visse hormoner, for eksempel nivåene av østrogen og progesteron hos kvinner, kan føre til depresjon, spesielt mellom tenårene og overgangsalder.
Post-partum

Plutselige forandringer i hormoner etter fødselen kan føre til depresjon hos nybakte mødre, som krever medisinsk vurdering for å hindre livstruende konsekvenser i både mor og barn.

Family History

En familie historie av depresjon, spesielt hvis det skjer i dine nærmeste familiemedlemmer, kan øke risikoen for depresjon i tillegg.
Grief

Grief fra emosjonelle hendelser, som død av din ektefelle, foreldre eller barn, en traumatisk hendelse som for eksempel et hus brann, eller ekteskapelig separasjon eller skilsmisse, kan utløse depresjon.
Stress

Kronisk stress er en vanlig årsak til depresjon, og kan skyldes problemer hjemme, arbeid eller økonomiske vanskeligheter som varer i en lengre periode.
Kronisk Sykdommer

Kroniske sykdommer, inkludert HIV og AIDS, kreft, hjertesykdommer og demens, kan føre til utvikling av depresjon hvis de ikke er godt forvaltet.

helse

· Hvordan Calm Down Før Møte noen 
· Generisk Lipitor å normalisere Cholestoral Nivå 
· Hvordan får du tak i en Health Information Technology Certificate 
· Hvordan Kill Stink Bugs Inside
· Forstå tannkroner 
· Injectmedical : Hvordan kjøpe Botox 
· Hva er årsakene til sekundær Hoste Hodepine? 
· Hvordan behandle Contusion Blåmerker 
· The No Stivelse Diet 
· Hvordan behandle stikkende brennesler på Kids