Hvordan man skal håndtere borderline personlighetsforstyrrelse

Det er utfordrende å leve med mennesker som lider av borderline personlighetsforstyrrelse (BPD). De frykter avvisning og stadig prøver å unngå avbrudd, enten ekte eller innbilt. Selv om sykdommen kan slå hvem som helst, mer enn 75 prosent er kvinner. Med en historie av ustabile og intense relasjoner, de har lav selvbilde og ofte er kandidater for selvmord og ekstrem adferd. Prøv disse ideene for å holde liv fokusert mens du prøver å hjelpe noen du elsker. Instruksjoner
en

Vit at forskere mener spille både miljø og genetikk en rolle. En dysfunksjonell barndom kan også være en medvirkende faktor.
2

Få profesjonell hjelp for pasienten. Borderline personlighetsforstyrrelse er en komplisert sykdom. Aldri prøve å diagnostisere eller self-godbit.
3

behandle pasienten med kjærlighet og respekt, men ikke gi etter for innfall. Ikke la deg bli manipulert. Tålmodig og forsiktig påpeke upassende atferd.
4

Forklar sykdommen til venner og familiemedlemmer, som er ofte rundt borderline person. Hvis de vet hva som skjer, vil de være mye mer sannsynlig å reagere med medfølelse i stedet for kritikk. Borderline personligheter kan handle dramatisk annerledes rundt andre til et punkt der noen familiemedlemmer ikke vil tro det er et problem.
5

Forvent andre å bli trett av å være rundt en borderline. Disse pasientene er krevende og trengende enkeltpersoner. De er vanligvis inkonsekvent.
6

Sett alt i perspektiv, og ikke gi opp på å ha en livskvalitet. Personer med borderline personlighetsforstyrrelse er drenering, men du har behov for. Finne sunne vennskap som vil gi tilbake til deg. Ikke ofre din livskvalitet.

helse

· Natural Urter for Kolon Rensing 
· Hvor å Feilfri Healing Stones 
· Tegn og symptomer på demens hos eldre mennesker 
· Blood Pressure Medisin & Seksuelle bivirkninger hos kvinner 
· LAP BAND 
· Hvordan gjenkjenne tegn på depresjon hos menn 
· En Instant Cure for Tennis Elbow 
· Hvordan Substitute for tunfisk i 3 Day Diet 
· Hvordan overleve på Rabbit Meat
· Foods å spise etter en Gastric Bypass