Hvordan identifisere Personlighetsforstyrrelser

En person som har en personlighetsforstyrrelse oppfører seg på måter som skiller dem fra andre i samfunnet. Disse atferd er gjennomgripende og begynner vanligvis i tidlig voksen alder. Symptomene er også alvorlig nok til å forårsake ubehag og nedskrivninger for indivual. Den følgende artikkelen vil diskutere hvordan å identifisere personlighetsforstyrrelser. Du trenger
ingen materialer som trengs
Vis flere Instruksjoner
Hvordan identifisere personlighetsforstyrrelser
en

Personer med en personlighetsforstyrrelse er ofte krevende og tror at de fortjener spesiell behandling. De vil klage om ulike symptomer og plager, men de vil ikke følge legens anbefalinger.
2

Disse personene føler at de er spesielle og de ofte finner det umulig å føle med andre. De er opptatt av seg selv og vurdere andre til å være mindreverdig.
3

De med personlighetsforstyrrelser er ofte manipulerende og de finner det vanskelig å stole på andre. Deres grunnleggende mål for samspill med andre er å finne ut hvordan å bruke mennesker for egen vinning.
4

Symptomer på personlighetsforstyrrelser er gjennomgripende og stabil. Med andre ord, vil symptomene ikke bli bedre over tid eller visne bort. Symptomene vil også påvirke alle aspekter av personens liv, inkludert relasjoner, familie og arbeid.
5

Mennesker med personlighetsforstyrrelser ikke innser at deres oppførsel er mistilpasset. De føler at deres handlinger er rett og at samfunnet trenger å endres for å tilfredstille deres behov.
6

Personer med en personlighetsforstyrrelse sjelden ta ansvar for sine handlinger. De klandrer deres miljø for sine feil.

helse

· Nabumeton 500 mg bivirkninger 
· Livsforsikring og multippel sklerose 
· Trene med en herniated plate 
· Liste over ting å gjøre etter End of Life Planning 
· Hvordan å miste vekt på kål suppe Diet 
· Emosjonelle symptomer på stress 
· Hvordan Mix HCG for vekttap 
· Hva er årsaken til hornhinnen hevelse etter katarakt kirurgi? 
· Hvordan bruke Tea Tree Oil for infeksjon 
· Seng Wetting og dens grunner