Alkoholholdige nevropati Symptomer

Alkoholholdige nevropati er en lidelse som oppstår når alkoholmisbruk fører til redusert funksjon av nerver. Det er forårsaket på grunn av den giftige effekten som alkohol har på nerve vev. Alkoholholdige nevropati kan også kobles til ernæringsmessige mangler (det har lignende symptomer til den ernæringsmessige nevropati beriberi). Det finnes en rekke ulike symptomer som er forbundet med alkoholholdige nevropati, kan noen av dem hjelpe deg å være i stand til å fortelle om du har det eller ikke. Vanlige symptomer

Noen typiske og vanlige alkoholholdige nevropati symptomer inkluderer "pins og nåler" unormale kroppslige sensasjoner (parestesier), nummenhet, svakhet i musklene, problemer med urinering, varme intoleranse, fordøyelses problemer, lekker urin ( inkontinens), kvalme, oppkast eller impotens for menn.
Mindre vanlige symptomer

Det er flere andre symptomer som er forbundet med alkoholholdige nevropati, men sjeldnere enn de nevnte seg. Disse mer sjeldne symptomer er muskelatrofi, muskel spams eller sammentrekninger, tale problemer, har en hard tid å svelge, hengende på øyelokkene (kalt ptose), dysfunksjonelle bevegelse, og tap av følelse eller muskel funksjon.


Koordinering og Behavioral Symptomer
p Det er også ulike koordinering og psykiske symptomer assosiert med alkoholholdige nevropati. Noen av disse inkluderer agitasjon, aggresjon, fiendtlighet, forvirring, klossethet, ukoordinerte bevegelser, forstyrrelser i normal gangart mønster, og mer. Hvis du oppdager noen av disse problemene kombinert med de nevnte symptomer, er det en veldig stor mulighet for at du har alkoholholdige nevropati.
Smerter
p Det er ulike kropp smerter som er forbundet med alkoholisk nevropati. Noen av disse smertene inkluderer fot og leggsår og sår, kalv muskelkramper (og noen ganger til og med smertefull, plutselige og ufrivillige muskelsammentrekninger). Disse smerter er ofte kombinert med følelser av svakhet, spesielt i beina.
Hensyn

Ofte, når folk opplever endringer i enten muskel følelse eller styrke, de forekommer på begge sider av kroppen (selv om mer vanlig i den nedre legeme enn det øvre legeme - vil legge merke til den mer i bena enn armene). Hvis disse symptomene får stadig verre, er det svært sannsynlig at du har alkoholholdige nevropati (dette er et viktig symptom).

helse

· Hva er fordelene med ledningen blod banktjenester? 
· Hvordan behandle flass med Oil of Oregano 
· Hva er Locum Tenens? 
· Forstå risikofaktorer for høyt blodtrykk 
· Foods å unngå på en Diabetes Diet 
· Hvordan roe ned Fear of Flying 
· Hvordan stimulere hypothalamus kjertel 
· Migrene vite den virkelige kilden til migrene å hjelpe deg å forebygge og redu…
· Hvordan Sammenlign Oksygen Supplies 
· Hva er den lengste inkubasjonstid på Record for HIV Antigen?