Årsaker til hukommelsestap i Old Age

Det var en gang trodde tap av hjerneceller som skjer med aldring var den utløsende faktor i hukommelsestap. Vitenskapelig forskning har tilbakevist at teorien, men det er fortsatt områder av bekymring forbundet med hukommelsestap i alderdommen. Vaskulær demens

aldersrelaterte endringer i blodårer, forårsaker redusert blodtilførsel til hjernen, kan føre til at denne formen for demens som inkluderer hukommelsestap som en av sine symptomer.

Alzheimers sykdom

Selv om medisiner eksisterer for å lindre noen av symptomene på Alzheimers, er det fortsatt ingen kur for denne sykdommen som hevder minnet og livskvalitet for alle som er rammet av det.

Medisiner

bivirkninger av reseptbelagte og over-the-counter medisiner kan føre til hukommelsestap som en komplikasjon av deres bruk.

Depresjon

Depresjon rammer mange mennesker som de gamle. Fysiologiske endringene som skjer i hjernen til de som lider av depresjon kan påvirke området som styrer konsentrasjon og hukommelse.
Miljøgifter

Miljøgifter kan ha alvorlige helsemessige konsekvenser for mennesker kontinuerlig utsatt for dem, blir mer tydelig som de gamle. To av de mulige effektene av langvarig eksponering for giftstoffer er konsentrasjonsvansker og hukommelsestap.

helse

· Maksimal Muscle Building A 6 dagers plan for fantastiske størrelse og styrke ge…
· Herpes for varigheten The Emotional Rollercoaster 
· Hvordan permanent Lim en tann Into falske tenner 
· Kjenne Injury På andres eiendom 
· Ringing Of The Bell Tinnitus Årsak og Cures 
· Definisjonen av en influensa epidemi 
· Slik bruker du en Spleen Guard 
· Hva er ferd med å gjøre en Breast Biopsi? 
· Hvordan behandle Poison Oak Med Havregryn 
· Den enkleste måten å finne en øyelege