De første tegnene på autisme

Med en i hver 150 barn blir diagnostisert med autisme , er det viktig for foreldre å lære de første tegn på autisme for å gjenkjenne problemer . De første tegnene på autisme er problemer med sosialt samspill , språk og atferd. Alder

Selv så unge som ett , kan barn viser tegn på autisme , noe som gjør det viktig for foreldre å være utdannet på de første tegnene på autisme og typiske utviklingsmessige milepæler .

Sosiale ferdigheter

En mangel på sosiale ferdigheter som kan indikere autisme inkluderer ingen øyekontakt , ikke ønsker å bli holdt , ikke svarer til hans navn , alltid spille alene og mangler dom av andre menneskers følelser . < br >
Språk

Språk tegn på autisme er ingen ord , ikke å forstå ord , ikke å sette ord sammen , snakker i en unormal stemme, ikke holde samtaler og tap av forrige språk .
Behavior

Behavioral tegn på autisme inkluderer ting som hånd flagrende , utføre rutiner , til ekstreme reaksjoner endring av rutiner , en besettelse med visse gjenstander og følsomhet for lys, lyd eller berøring.
evaluering
p Hvis noen av de tidlige tegn på autisme blir sett eller mistenkt , er det viktig å arrangere en medisinsk vurdering for din barnet umiddelbart .

helse

· Hvordan vite om du har asbest kreft 
· Stilig Og Designer Solbriller: Hva du trenger å vite 
· Hvordan Boost Aldehyde Metabolism 
· Salvia Lover Oppdatert 
· Postoperativ Care for Back Surgery 
· Hvordan takle Effexor bivirkninger 
· Hvordan diagnostisere Sleepwalking 
· Om Embrel 
· Heal Your Body med never og løv 
· Alkohol Detox Recovery