Hvordan behandle Dystymi

Dystyhmia kan være en alvorlig og invalidiserende lidelse for noen som fører til kronisk depresjon, eller det kan rett og slett være en indikasjon på et liv levd uten lykke eller glede. Noen individer lider av sykdommen uten å vite det, uvitende om det finnes behandling for kronisk tristhet. Følg disse få skritt for å hjelpe behandle dystymi. Instruksjoner
en

Finn ut om symptomene er tegn på dysthymia. Vet at symptomene er:. Dårlig skole /arbeid ytelse, sosial tilbaketrekning, sjenerthet, irritabel fiendtlighet, konflikter med familie og venner og søvn uregelmessigheter
2

Gjør en avtale for å besøke en psykiatrisk helsepersonell for å hjelpe bestemme en tilstrekkelig løpet av handlingen for å behandle lidelsen og om medisinering er nødvendig. Ta kontakt med din primære omsorg lege for å utelukke eventuelle medisinske forhold som kan bidra til tristhet eller dysthymic følelser.
3

utelukke muligheten for en alvorlig depressiv lidelse, blandet episode, eller andre depressive episode. Spør din mentale helse omsorgsarbeider hvorvidt dine symptomer er synonymt med dysthymia hvilken stat du må ha følelser for en bestemt tidsperiode.
4

Begynn psykoterapi som første alternativ. Med mange kroniske psykiske lidelser, er psykoterapi det foretrukne valget for mange kunder og klinikere. Vær ærlig med rådgiveren din hvis du ikke er komfortabel eller fornøyd med utvinning kurset.
5

nøye veie alternativene for medisiner som lidelse kan noen ganger bli forverret av medisiner. Vanligvis de ikke er foreskrevet med mindre en alvorlig depressiv episode har vært til stede på noen punkt. Selvhjelp, hypnoterapi, kunst terapi og mindfulness terapi er alle effektive metoder for behandling i tillegg.
6

Spis godt balanserte ernæringsmessige måltider og holde seg borte fra for mye alkohol da disse faktorene kan bidra til dystymi. Tren regelmessig og prøve å få en betydelig mengde sol som dette har en tendens til å være bra for folk med kronisk tristhet.

helse

· Fordelene av et biogassanlegg 
· Bivirkninger av prostata Hormonell behandling 
· Hvordan Diet Carb brukes som drivstoff for kroppen 
· Health Care Management Alternatives 
· Medicare Vs. Managed Care 
· Hvordan kontrollere Astma Triggers 
· Hvordan ta ut Atrium Windows
· Natural Eksem Cures 
· Naturlig rette for perifer nevropati 
· Perifere Aneurisme Symptomer