Hvordan dra nytte av Pet Therapy

Pet terapi har lenge vært betraktet som en levedyktig metode for lettelser angst, redusere stress og øke sosialisering, som igjen fordeler både psykiske pasienter og fysisk syke. Selv om den vitenskapelige forskning på dette fenomenet er ikke helt klart, er effekten lett dokumentert. Instruksjoner
en

Innse at type kjæledyr ikke spiller ingen rolle. Hvis du nyte selskapet av en hund eller katt, vil det ene fungere fint, men fisk i en tank eller en skilpadde i en boks vil også være tilstrekkelig for kjæledyr terapi. Det viktigste er at du tar glede av kjæledyr du velger.
2

Vær oppmerksom på stressnivået. Et kjæledyr som krever betydelig daglig omsorg eller hyppige turer til veterinær kanskje ikke kompatibel for deg hvis du får ut av huset er vanskelig. Poenget med kjæledyr terapi er å redusere stressnivået, så velg et kjæledyr hvis nærvær i ditt liv vil gi mer nytte enn arbeid.
3

Tenk kjæledyr adopsjon. Ofte vil folk som lider av fysiske eller psykiske plager trøste seg med å redde et dyr som har blitt mishandlet eller hvis liv kan være i fare. Adopsjon organisasjoner som SPCA er gode steder å finne et kjæledyr, og blandet avle dyr er ofte sunnere enn sine renrasede kolleger.
4

Utvikle et forhold. Når du tar med ditt dyr hjemme, begynner pet terapi ved å bli kjent med ham eller henne. Du vil merke at dyr har forskjellige personligheter - bortsett, kanskje, i tilfelle av fisk - og du vil dra mer hvis du behandle kjæledyret som en ny venn i stedet for en laverestående skapning
fem.

Solicit hjelp fra venner eller familie. Hvis du tror at du kanskje sliter med den dag-til-dag vare på et dyr, spør en venn eller familiemedlem til å sjekke inn en gang om dagen eller å løpe ærend når du ikke er i stand til. For eksempel kan en nabo være villig til å plukke opp hunden mat når han går til dagligvarebutikk på onsdager, slik at du ikke trenger å bekymre deg for det.
6

Diskuter kjæledyr terapi med en psykiater eller psykolog. Hvis du lider av en mental helsetilstand, vil din terapeut være mer enn gjerne snakke med deg om hvordan du skal få størst utbytte av kjæledyr terapi. Hun kan være i stand til å vise deg teknikker som vil hjelpe til å bygge ditt forhold, og kan selv innføre øvelser som kan videreutvikle din terapeutisk effekt.
7

Tilbring tid med kjæledyret ditt hver dag. Vitenskapelige undersøkelser viser at når du tilbringe en halvtime klappe en hund eller ser fisk flytte rundt i tanken sin, blodtrykk og stress nivåer ser ut til å avta radikalt. Vie en viss tidsperiode i løpet av dagen til grooming, klining eller ser kjæledyret ditt.
8

Vurder en assistanse hund. Hjørnetennene som er spesielt opplært til å hjelpe sine eiere får gjennom livet er en enorm fordel i hjemmet. De er opplært til å håndtere en rekke kommandoer, og de er blant de mest veloppdragne dyr i verden. Hvis tilstanden krever assistanse på en daglig basis, kan dette være det beste kjæledyret terapi for deg.

helse

· Har du lider av symptomer på generalisert angstlidelse depresjon? 
· Hvordan bli en Candy Striper 
· Hvordan ta Prinivil (lisinopril) for Hypertension 
· The Range for sunne kolesterolet 
· Alternativ medisin: Det andre valget 
· Hvordan redusere Smerter i korsryggen 
· Hvordan forberede suppe for en makrobiotisk diett 
· Hva er behandlingen for Vaskulær hodepine? 
· Makrobiotisk kosthold og kreft 
· Flott Hjem rettsmidler for blåmerker og fordelaktig behandling